16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποκλειστικό: Η στιγμή που ο Γιάννης Πλούταρχος ακούει το γιο του να τραγουδάει και δακρύζει!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποκλειστικό: Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε on stage τον Γιάννη Πλούταρχο, μιας και ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, τον επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται και τραγούδησαν μαζί, με τον υπερήφανο πατέρα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του!

Ο Γιάννης Πλούταρχος με την Πάολα έκαναν πρεμιέρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και ήδη οι θαυμαστές τους έχουν σπεύσει να παρακολουθήσουν το μουσικό πρόγραμμα και να τους απολαύσουν επί σκηνής, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το gossip-tv βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο της Καλλιθέας, στο οποίο εμφανίζονται ο Γιάννης Πλούταρχος με την Παόλα και η βραδιά γέμισε με μουσική, κέφι, χορό, τραγούδι και πολλή, πολλή συγκίνηση. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν επί σκηνής και το κοινό διασκέδαζε με την ψυχή του, κάτω ακριβώς από την πίστα εμφανίστηκε ο εξαιρετικά ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, με τον ίδιο να καμαρώνει τον πατέρα του, που είναι και το μουσικό του πρότυπο, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

Ο τραγουδιστής, γεμάτος υπερηφάνεια, έδωσε το μικρόφωνο στο γιο του και εκείνος ερμήνευσε μια από τις μεγαλύτερές του επιτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία, με τίτλο “Κάνε μας τη χάρη”. Ο κόσμος, που εκείνη την ώρα είχε κατακλύσει το μαγαζί, τραγουδούσε δυνατά το τραγούδι του μαζί του, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος παρατηρούσε όλα όσα συνέβαιναν και συνειδητοποιώντας ότι ο γιος του διαρκώς ανεβαίνει επαγγελματικά και αποκτά το κοινό, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Λίγο αργότερα, οι δυο τους τραγούδησαν μαζί την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή “Κατέβα λίγο να σε δω”…

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό