16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αποκλείστηκε στο κύπελλο Ισπανίας από ομάδα 3ης κατηγορίας

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η Βιγιαρεάλ δεν λέει να βρει τον καλό της αγωνιστικό εαυτό και ας έχει επιστρέψει ο Μαρθελίνο στον πάγκο της. Τα «κίτρινα υποβρύχια», μετά την ήττα από τη Βαλένθια για τη La Liga, γνώρισαν τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ισπανίας. Προφανώς, αν είναι κληρωθεί με μία από τις μεγάλες του ισπανικού πρωταθλήματος, δεν θα αποτελούσε τρομερή είδηση.

Το γεγονός όμως ότι αποκλείστηκε από την Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα, το κάνει ξεχωριστό. Η ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Ένας αποκλεισμός που ήρθε με… ταλαιπωρία, μιας και το παιχνίδι είχε ξεκινήσει χθες (07/01).

Λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου, το ματς είχε διακοπεί λίγο πριν το φινάλε, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί σήμερα (Δευτέρα 08/01). 

Η ομάδα του Μαρθελίνο είχε ανοίξει το σκορ με τον Ακομάκ στο 82′, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν στο 87′ με πέναλτι του πλάνας. Οι δύο ομάδες είχαν οδηγηθεί στην παράταση, δίχως κάποια να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Ουνιονίστας, κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση με 7-6 στα πέναλτι, με τον Κίκο Φεμένια να αστοχεί στο τελευταίο για τη Βιγιαρεάλ.

Δείτε το πέναλτι του Φεμένια και τους πανηγυρισμούς από πλευράς γηπεδούχων:

Unionistas de Salamanca have eliminated Villarreal from the Copa del Rey!

1-1 after 120 minutes, following a day’s postponement, and a penalty shootout, Kiko Femenia’s missed spot kick meant Unionistas won it 7-6!pic.twitter.com/Bwx4mYVLLu

— Football España (@footballespana_) January 8, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό