18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αποκαλύψεις από τον θείο της Κέιτ Μίντλετον για το πού βρίσκεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ, μπήκε στο σπίτι του Celebrity Big Brother και εμφανίστηκε να αποκαλύπτει πού αναρρώνει η πριγκίπισσα.

Μιλώντας στους συγκατοίκους για την ανιψιά του, ο επιχειρηματίας και μικρότερος αδελφός της Κάρολ είπε ότι βρίσκεται σε ένα «ωραίο σπίτι, κάπου» και αναρρώνει μετά την εγχείρηση στην κοιλιά.

Ο οικοδεσπότης του ριάλιτι τον ρώτησε, επίσης, αν η Κέιτ είναι πιθανό να παρακολουθεί την εκπομπή, με τον ίδιο να απαντά: «Αν κάθεται πίσω από έναν καναπέ, ναι! Θα είναι ένας ωραίος καναπές σε ένα ωραίο σπίτι, κάπου, μπορώ να το εγγυηθώ αυτό!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γκόλντσμιθ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η πριγκίπισσα είναι «το πιο εντυπωσιακό πρόσωπο που έχω γνωρίσει ποτέ».

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι παρόλο που οι Μίντλετον είναι ανάστατοι με την εμφάνιση του Γκόλντσμιθ στην τηλεόραση, ο ίδιος έχει υποσχεθεί ότι δεν θα πει κάτι που θα αναστατώσει το ζευγάρι Ουίλιαμ και Κέιτ.

Μάλιστα, πριν μπει στο ριάλιτι, μίλησε στη «Sun» και αναφέρθηκε και στην πριγκίπισσα ανιψιά του: «Αυτή [η Κέιτ] είναι όμορφη εξωτερικά, αλλά πιο όμορφη εσωτερικά, και είναι πραγματικά μια στοργική μητέρα – έτσι όπως κινείται η μοναρχία, είναι οικογενειοκεντρική».

Επίθεση σε Χάρι και Μέγκαν

Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ δεν σταμάτησε όμως εκεί, αλλά τα έβαλε με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι, λέγοντας ότι είπαν όπως ήθελαν την ιστορία τους.

Ο 58χρονος φέρεται, επίσης, να είπε στην αδελφή του, Κάρολ, να στείλει στην Kέιτ την αγάπη του, καθώς αναρρώνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό