18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποκαλύφθηκε ποιος πλήρωσε την εγγύηση για την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντάνι Άλβες είναι πλέον ελεύθερος, έστω και προσωρινά, χάρη στην εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ που πλήρωσε για να απαλλαχθεί από την υπόθεση βιασμού που τον βαραίνει και η οποία θα έχει και συνέχεια. Ωστόσο, στο προσκήνιο έχουν βγει νέες εξελίξεις σχετικά με το ποιος είναι υπεύθυνος για την αποπληρωμή αυτού του εκατομμυρίου προκειμένου ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος να βγει από τις φυλακές.

Δεν πρόκειται για κάποιο πρόσωπο αλλά για μια μεγάλη ευκαιρία βραζιλιάνικου περιοδικού η οποία συμφώνησε να πληρώσει τη ρήτρα του Βραζιλιάνου με τον όρο να του πάρει την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη μετά τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό. Ο ίδιος μάλιστα δέχτηκε και πρότεινε να συμμετάσχει ακόμα και η σύζυγός του στο εν λόγω πρότζεκτ το οποίο κατά πώς φαίνεται, ευθύνεται για την αποφυλάκιση του Άλβες.

Ο 40χρονος άλλοτε άσος μεταξύ άλλων των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και επέστρεψε στην πολυτελή οικεία του στην Βαρκελώνη. Πλέον αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ενώ εκκρεμεί και η έφεση που έχει ασκήσει η Εισαγγελία ζητώντας την αύξηση της ποινής του Λατινοαμερικανού.

Παρά την προσωρινή ελευθερία του, ο κατηγορούμενος δεν θα έχει τη δυνατότητα να φύγει από την χώρα, έχοντας μεταξύ άλλων παραδώσει το ισπανικό και βραζιλιάνικο διαβατήριό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν παρθεί ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία του θύματος, το οποίο ο Ντάνι Άλβες δεν μπορεί να πλησιάσει, ούτε και να επικοινωνήσει μαζί του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό