21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκαλυπτική η Τσιμτσιλή για την Μαλέσκου: «Ο ΣΚΑΪ τότε χτύπησε τη μισή μας ομάδα…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποκαλυπτική η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΙ είχε πάρει ανθρώπους από την ομάδα της προκειμένου να πλαισιώσουν την Μαλέσκου στο ξεκίνημά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Θα πω κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, οι της πιάτσας το ξέρουν. Η Ιωάννα είχε την τύχη στο ξεκίνημά της να την πλαισιώσει η μισή ομάδα του τότε Happy Day, από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της τηλεόρασης. Τότε ο ΣΚΑΙ “χτύπησε” τη μισή μας ομάδα με πολύ καλές προτάσεις, με πολλά χρήματα.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Και το λέω γιατί όποιοι συνεργάτες έχουν φύγει από το Happy Day, κι αυτό είναι πολύ γλυκό και τιμητικό για εμάς ως ομάδα, έχουν φύγει για οικονομικούς λόγους και καλά έχουν κάνει. Δεν έφυγε ποτέ κανένας επειδή τσακωθήκαμε ή δεν πέρναγε καλά. Τότε ο ΣΚΑΙ θεώρησε ότι με ποια ομάδα θα πλαισιώσω μια νέα παρουσιάστρια»!

Και υπογράμμισε η Σταματίνα: «Την πίστευαν και θέλησαν να την πλαισιώσουν με μια πολύ δυνατή ομάδα… Σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι, επειδή ήταν δικά μας παιδιά, πολύ επιτυχημένα, με πολύ καλό βιογραφικό! Ιωάννα, σε πίστευαν τότε στον ΣΚΑΙ, σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή Happy Day!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό