19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκαλυπτική η μητέρα Τσιτσιπά: «Ο Κύργιος βγάζει εκτός εαυτού τον Στέφανο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά Τζούλια Σαλνίκοβα μίλησε για την κόντρα του γιου της με τον Νικ Κύργιο.

Στην κόντρα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νικ Κύργιο αναφέρθηκε η μητέρα του Έλληνα τενίστα, τονίζοντας πως ο Ελληνοαυστραλός είναι ο μοναδικός που μπορεί να αποσυντονίσει τον γιο της.

Η Τζούλια Σαλνίκοβα μιλώντας στην εφημερίδα «Championat» του Καζακστάν με αφορμή το Astana Open, αναφέρθηκε και στα όσα είχαν γίνει στο Wimbledon ανάμεσα στους δύο αθλητές.

«Ο μοναδικός άνθρωπος, που φέρνει τον Στέφανο σε πλήρη σύγχυση, είναι ο Νικ Κύργιος. Είναι ο μοναδικός που τον βγάζει εκτός εαυτού. Στο Γουίμπλεντον, ο Κύργιος αποφάσισε να παραβλέψει τους γενικούς κανόνες του αθλήματος.

Ο αγώνας έγινε πολύ περίεργος και νευρικός, διότι έπαιζε “βρώμικο” τένις. Ο Στέφανος, δεν παίζει έτσι. Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, από τη συμπεριφορά του αντιπάλου του και έχασε και το ματς, χωρίς μάλιστα να είναι χειρότερος στο court».

Παράλληλα, η Τζούλια Σαλνίκοβα επισήμανε πως σέβεται, αλλά δεν υποστήριζε ιδιαίτερα τον Φέντερερ, της αρέσει ο Τζόκοβιτς, ενώ για το αν οι Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ αποτελούν το νέο δίδυμο μετά τους Ναδάλ-Φέντερερ, υποστήριξε πως ο γιος της και ο Ρώσος τενίστας έχουν ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό