22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αποκάλυψη Νικολαΐδη – Αυτόν θα έπαιρνε στην ΑΕΚ αν γυρνούσε το χρόνο πίσω

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντέμης Νικολαϊδης προέβη σε αποκάλυψη στα social media σχετικά με το ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελε να είχε πάρει η ΑΕΚ όταν αγωνιζόταν σε αυτή ο ίδιος. Ο λόγος για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που αγωνίστηκε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα παράλληλα με τον Έλληνα επιθετικό για λογαριασμό του Ολυμπιακού. 

Οι δύο παίκτες υπήρξαν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν επί ελληνικού εδάφους για επτά συναπτά έτη από το 1996 ως το 2003 που ο άσος της «Ένωσης» αποχώρησε με προορισμό την Ισπανία.

«Αν υπήρχε χρονομηχανή, γυρνούσαμε πίσω κι έπρεπε να κάνει η ΑΕΚ μια μεταγραφή που δεν έκανε για να γίνει καλύτερη η ομάδα μας, ενώ ήμουν παίκτης” γράφει ο Ντέμης στη λεζάντα, ενώ στο βίντεο αναφέρει:

“Το 1996 που πήγα στην ΑΕΚ ακουγόταν ότι θα πάρουμε και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Τζόρτζεβιτς πήγε στον Ολυμπιακό τελικά. Ε, πιστεύω ότι αν ερχόταν ο Τζόρτζεβιτς στην ΑΕΚ, δεν θα άλλαζε η ιστορία, δεν νομίζω να παίρναμε πρωτάθλημα, αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά θα δίναμε περισσότερη χαρά στον κόσμο, γιατί απ’ ό,τι καταλάβαμε, καλά έκανε και τον ήθελε κι η ΑΕΚ. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, νομίζω ότι αν ερχόταν εκείνη την εποχή, το 1996 που ήμουν κι εγώ, πιστεύω ότι θα παίζαμε ακόμη πιο όμορφα.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό