23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη για τα ταμπλό των νέων Skoda Superb και Kodiaq

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενόψει της επερχόμενης φθινοπωρινής πρεμιέρας τους, η Skoda αποκάλυψε τους εσωτερικούς χώρους των μοντέλων Superb και Kodiaq του 2024, παρουσιάζοντας ένα μείγμα μοντέρνων και παραδοσιακών σχεδιαστικών στοιχείων.
Ενώ και τα δύο οχήματα διαθέτουν μια μεγάλη οθόνη απεικόνισης όπως πολλά σύγχρονα μοντέλα, διατηρούν αρκετά φυσικά κουμπιά και τρεις περιστροφικούς επιλoγείς σε κάθε πλευρά της οθόνης, γνωστούς ως Smart Dials.
Αυτοί οι επιλογείς, ο καθένας με ενσωματωμένη οθόνη διαγωνίου 1,25 ιντσών (32 χιλιοστών), προσφέρουν πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις.
Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν οθόνη αφής 13 ιντσών για το σύστημα infotainment, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών και head-up display.
Μια σημαντική αλλαγή είναι η μεταφορά του επιλογέα ταχυτήτων στην κολόνα του τιμονιού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας πιο καθαρός χώρος μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων και να βελτιωθεί ο αποθηκευτικός χώρος.
Διαχωρίζοντας οπτικά το Superb από το Kodiaq, το πρώτο διαθέτει κάθετα πτερύγια στο ταμπλό και “κρυμμένους” αεραγωγούς, ενώ το δεύτερο παρουσιάζει περισσότερο δέρμα στην πλευρά του ταμπλό από την πλευρά του συνοδηγού μαζί με τους κάθετους αεραγωγούς.

Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν θύρα USB-C στον καθρέφτη και ασύρματη φόρτιση smartphone 15W, με το Kodiaq να διαθέτει επιπλέον ενεργή ψύξη για τις συσκευές.
Συνεπής με την Smart Clever στρατηγική της Skoda, υπάρχει μια ειδική θήκη στην μπροστινή πόρτα για την αποθήκευση μιας ομπρέλας.
Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έως και τέσσερις θύρες USB-C με ισχύ 45W, ξύστρα πάγου, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, καθίσματα μασάζ και ταπετσαρία κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.
Τα νέα Superb και Kodiaq, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2024, θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν τα τελευταία νέα αυτοκίνητα της Skoda με κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς η εταιρεία στρέφεται προς τα ηλεκτρικά οχήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό