16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψε το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από θεατρική παράσταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του απο θεατρική παράσταση, αποκάλυψε ο Νίκος Πολυδερόπουλος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.  Η είδηση έγινε γνωστή, μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast@star, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, με τον οποίο φέτος συνεργάζονται στην θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας». Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, σε συνέντευξη δήλωσε πως ο ο Νίκος Πολυδερόπουλος ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, λίγες μέρες μετά το μνημόσυνο του αδελφού του.  

Σήμερα, λοιπόν, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, μιλώντας στον Κώστα Τσουρό, είπε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα: «Ήταν μια παράσταση που πραγματικά πάει πάρα πολύ καλά φυσικά και είχαμε κλείσει να είμαστε και του χρόνου και εγω είχα συζητήσει και τα οικονομικά. Υπήρχε μια συμφωνία δηλαδή στο οικονομικό και… ανακοινώθηκε, ναι, ότι δεν θα είμαστε στην παράσταση.

Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος. Είναι θέμα προσωπικών θέσεων στο θίασο. Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει το οτιδήποτε, αλλά άλλο παίρνουν τις αποφάσεις. Μάλλον υπήρξε αυτός ο άνθρωπος που δεν ταιριάξαμε καλλιτεχνικά. Δεν θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο, δεν μπορώ να καταλάβω».

Στη συνέχεια ο Νίκος Πολυδερόπουλος, αναφέρθηκε στην απώλεια του αδελφού του και συμπλήρωσε: «Με το γεγονός που συνέβη, κατάλαβα ότι η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους. Αυτά που γίνονται και αυτά που συζητάμε τώρα, τα βλέπω πολύ διαφορετικά. Είναι μικρά μπροστά στα άλλα. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό