20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποθέωση στο Twitter για την Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά το χρυσό μετάλλιο στη Ντόχα

Ειδήσεις Ελλάδα

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση η συγκλονιστική Ευαγγελία Πλατανιώτη! Πήρε την πρώτη θέση στον τελικό του Τεχνικού Σόλο, στο Παγκόσμιο της Ντόχα και το Twitter την αποθέωσε.

Συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα. Η 29χρονη αθλήτρια κατάφερε να κάνει μία καταπληκτική εμφάνιση και να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο κάτι που όπως δήλωσε στην ΕΡΤ «δεν μπορεί να περιγράψει με λέξεις».

Η πρωταθλήτριά μας τόνισε πως είχε σκοπό να μη συνεχίσει να αγωνίζεται στο σόλο όμως αφού γνώριζε τις δυνατότητές της και αποφάσισε να αγωνιστεί τελικά στην Ντόχα:

«Οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν. Είναι μαγικό, είμαι πολύ συγκινημένη.

Για να είμαι ειλικρινής, πέρυσι είχα σκοπό να μην συνεχίσω ως σολίστ γιατί είχα ελλιπή προετοιμασία.

Ωστόσο, γνώριζα τις δυνατότητές μου γι’ αυτό και συνέχισα στη Ντόχα. Θέλω να ευχαριστώ τις προπονήτριές μου, και της ομοσπονδίας αλλά και την προπονήτριά μου από την Ισπανία, ήταν και οι τέσσερις μαζί μου και ήταν η δύναμή μου για να συνεχίσω στο σόλο. Δούλεψα πολύ σκληρά και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε», είπε η νεαρή κοπέλα.

«Είναι πολύ σημαντικό το πριν βγεις για τον αγώνα, να μπορείς να διαχειριστείς το άγχος γιατί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και η ομάδα μας με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό», είπε κλείνοντας η Ευαγγελία που άκουσε συγκινημένη τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας πάνω στο πιο ψηλό σκαλί. .

Η χορογραφία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη είχε τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας (38.9000) από αυτές που εκτέλεσαν οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στον τελικό του τεχνικού σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ήταν η τελευταία αθλήτρια που αγωνίστηκε στον τελικό. Όταν ανακοινώθηκε η βαθμολογία της και συνειδητοποίησε πως κέρδισε το χρυσό, δεν έκρυψε τα δάκρυά της.

Εννοείται πως η νίκη της Πλατανιώτη έφτασε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter δίκαια.

🥇 Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση η συγκλονιστική Ευαγγελία Πλατανιώτη💪 Πήρε την πρώτη θέση στον τελικό του Τεχνικού Σόλο, στο Παγκόσμιο της Ντόχα👏👏👏 Πολλά συγχαρητήρια Eυαγγελία#TeamHellas #artisticswimming #gold #Doha2024 pic.twitter.com/hTNMXq7u0m

— Ηellenic Olympic Committee (@HellenicOlympic) February 3, 2024

Ο κόσμος τονίζει πως η 29χρονη μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια και είναι άξιο πρότυπο για όλους μας. Ένα από τα σχόλια- που θα δεις στην γκάλερι- υπενθύμιζε πως η Πλατανώτη στα 22 της βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads του ΑΝΤ1 αλλά δεν τα παράτησε όπως άλλες αθλήτριες που ήθελαν να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά πηγαίνουν ξανά και ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

«Πέρσι η Ευαγγελία Πλατανιώτη ήθελε να σταματήσει. Φέτος στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια! Μην παρατάμε τα όνειρά μας», έγραψε ένα μήνυμα στο Twitter.

https://www.instagram.com/p/C2uoC-NRkUp/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό