16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αποθέωση από τον κόσμο στο ξενοδοχείο πριν το ματς με Μπασκόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

 Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός AKTOR και τα αποτελέσματα «μιλάνε» από μόνα τους. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στη Euroleague και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-7. 

Οι «πράσινοι» μετά την άνετη εντός έδρας νίκη τους με τον Ερυθρό Αστέρα, έχουν δύο εκτός έδρας αποστολές στην Ισπανία. Το πρώτο τους ματς, είναι με αντίπαλο την Μπασκόνια. Μία ομάδα η οποία έχει ρεκόρ 8-7 και βρίσκεται στην 11η θέση. Το ματς κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, μιας και το επίπεδο στη Euroleague είναι άκρως υψηλό και κανένα ματς δεν θεωρείται απλό.

Ο Αταμάν έχει στη διάθεσή του όλους του παίκτες για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, με μοναδική απουσία τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος βέβαια απουσιάζει από την αρχή της χρονιάς λόγω τραυματισμού.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR, φρόντισαν να στηρίξουν την ομάδα τους ακόμη και στην Ισπανία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της αποστολής και λίγο πριν την αναχώρησή τους για το γήπεδο, πήγαν να μπουστάρουν ψυχολογικά παίκτες και προπονητή.

Υπενθυμίζουμε ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια που έδωσαν οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ, είχαν γίνει SOLD OUT, δείγμα του πόσο πιστεύει στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν ο κόσμος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό