22.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε τον Κάρμο ο Καρβαλιάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σαν «τρελός» ήθελε τον Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Μετά από πολλές επαφές με την πλευρά της Πόρτο, οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να εκπληρώσουν το θέλω του Ισπανού προπονητή και κλείσανε τον Κάρμο δανεικό με οψιόν αγοράς. Παρά τη μεταγραφή, ο Καρβαλιάλ δεν χάρηκε τον υψηλόσωμο αμυντικό, μιας και έφυγε από την ομάδα και τη θέση του πήρε ο Μεντιλίμπαρ.

Ο ίδιος, μίλησε στην Πορτογαλία για τον Κάρμο και τον αποθέωσε, λέγοντας μάλιστα ότι η χρηματιστηριακή του αξία μπορεί να φτάσει τα 40 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ο Κάρμο είναι πολύ καλύτερος από την εικόνα που είχε και έχει ο κόσμος από αυτόν. Πολύ καλύτερος. Υπάρχουν και οι συνθήκες που δεν προσαρμόζεται ένας παίκτης σε μία ομάδα.

Ο Κονσεϊσάο είναι ένας προπονητής με τρομερά υψηλές απαιτήσεις. Άλλοι ανταποκρίνονται και άλλοι όχι. Μπορεί κάποιος να στέκεται στα 20 εκατ. ευρώ όμως αυτό δεν σημαίνει πώς δεν μπορεί να είναι κάπου αλλού ή να βρεθεί κάπου αλλού και με τη βελτίωσή του να μπορεί να φτάσει να αξίζει 40 εκατ. ευρώ.

Όλα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν πίεση σε έναν παίκτη. Πρέπει να καταλάβουμε πώς μιλάμε για ανθρώπινα όντα ασχέτως εάν κοστίζουν 10, 20 ή 50 εκατ. ευρώ. Μπορεί ένας παίκτης να βρεθεί σε μία δύσκολη κατάσταση και να δείχνει μόνο το 10% της αξίας και των δυνατοτήτων του. Ο Νταβίντ είναι ένας εξαιρετικός στόπερ και εξελίσσεται».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό