23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε Μουκουντί ο Μελισσανίδης – «Θεός είσαι ρε π@@@»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ντέρμπι με τα όλα του αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των play off της super league. Εξαιρετικός ρυθμός από την αρχή του ματς, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν πολλές κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Με «ήρωες» του Αθανασιάδη και Ελίασον, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και να παραμείνει στην κορυφή με +3 από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στο -7.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε όπως μετά από κάθε ματς, έτσι και σε αυτό με τους «ερυθρόλευκους», να βγάλει ένα βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα. Πλάνα όχι μόνο από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από την «έκρηξη» των φιλάθλων μετά το γκολ του Νίκλας Ελίασον στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά και τις αγκαλιές των ποδοσφαιριστών για το θετικό αποτέλεσμα.

Παρά τους έξαλλους πανηγυρισμούς για τη νίκη, ο… MVP της παρακάμερας, είναι σίγουρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, με τη λήξη του αγώνα, πλησίασε τον Άρολντ Μουκουντί και τον αποθέωσε λέγοντας «Θεός είσαι ρε π@@@» και τον πήρε αγκαλιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό