21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για τον Ερυθρό Αστέρα και με ανάρτησή του στο instagram τοποθετήθηκε για την απόφασή του, αφήνοντας και κάποιες έμμεσες αιχμές. 

Ο 31χρονος άσος, αγωνίσθηκε την τελευταία διετία στους «πράσινους», με τους οποίους είχε την προηγούμενη σεζόν, 14,3 πόντους και 3,2 ασίστ, σε 26 συμμετοχές στη Euroleague. 

Η ανάρτηση του Νέντοβιτς:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, χρειάσθηκα λίγο χρόνο για να βάλω τα πάντα κάτω. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που εγώ και η οικογένειά μου νιώσαμε κατά την διάρκεια αυτών των δύο χρόνων στην ομάδα.

Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι.

Είμαι ολίγον τι έκπληκτος και απογοητευμένος, από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση κατά την διάρκεια της όλης διαδικασίας και της όλης κατάστασης. Θεωρώ ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους, ώστε να βρούμε μια καλύτερη λύση. Ακούγοντας λέξεις όπως εκβιασμός και το όνομα της ομάδας που ερωτεύτηκα, στην ίδια πρόταση, μου προκαλεί… αναγούλα.

Πάντως όπως και να’χει, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί αυτό θα αμαύρωνε τα όμορφα δύο χρόνια και όλες τις φιλίες που έχω κάνει κατά την διάρκεια της παραμονής μου στην Αθήνα.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, θα είστε πάντα μέλος της οικογένειάς μου και θα σας δω σύντομα. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό