16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απλός και χαμογελαστός – Ο Σερ Άλεξ και το «άκυρο» στην Τότεναμ για πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τότεναμ είναι εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Premier League. Παρά τα λεφτά που έχουν δαπανήσει τα «σπιρούνια», δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν στην κατάκτηση ενός τίτλου. Παρά το γεγονός ότι είχε φτάσει στον τελικό του Champions League το 2019, δεν πήρε τη νίκη επί της Λίβερπουλ, ενώ στο πρωτάθλημα, κινείται σε αντίθετη τροχιά με την πρωτιά.

Με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο της, η Τότεναμ είχε κάνει ένα «εκρηκτικό» ξεκίνημα στην αρχή της τρέχουσας σεζόν. Πολλοί θεωρούσαν ότι οι Λονδρέζοι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ωστόσο μετά από 24 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 4η θέση και στο -7 από την κορυφή.

Το Sky Sports, ρώτησε τον θρυλικό Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αν πιστεύει στο ότι η Τότεναμ θα κατακτήσει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα. Ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν το σκέφτηκε δευτερόλεπτο και απάντησε με ένα «κοφτό» όχι.

‘Will Spurs ever win the Premier League?’ 🤔

Tottenham fan and Sky Sports Racing presenter Matt Chapman asks Sir Alex Ferguson ⬇️ pic.twitter.com/Yf30kLjptt

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) February 11, 2024

Ο Φέγκιουσον, χαμογέλασε αμέσως μετά την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση του δημοσιογράφου και όχι μόνο αυτό, όταν του είπανε ότι η Τότεναμ έχει περισσότερες πιθανότητες αυτή την περίοδο να πάρει το πρωτάθλημα, αντί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκείνος είπε: «με καμία ευκαιρία». Η αγάπη του για τους «κόκκινους διαβόλους» και το πάθος του δεν κρύβεται σε καμία περίπτωση.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό