18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Απλά δεν με έβλεπε, δεν είχαμε καλές σχέσεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λάζλο Κλεινχέισλερ εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και της μεταξύ τους συνεργασίας όσον ήταν αμφότεροι στον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο πως ο Σέρβος τεχνικός «απλά δεν με έβλεπε».

Ο Ούγγρος κεντρικός μέσος δεν είναι πλέον στο ρόστερ του «τριφυλλιού», αφού αποχώρησε ως δανεικός για την Χάιντουκ Σπλιτ, επιστρέφοντας έτσι στην Κροατία. Ο σύλλογος τον είχε αγοράσει για 500 χιλιάδες ευρώ από την Όσιγιεκ, ωστόσο ο Κλεινχέισλερ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού μόλις 17 φορές στη Super League στον έναν χρόνο παρουσίας του. Έτσι, εκείνος το απέδωσε αυτό το γεγονός στις «ψυχρές» σχέσεις που είχε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Δεν ξέρω καν γιατί, αλλά η σχέση μου με τον προπονητή μου δεν ήταν καλή. Ο λόγος για μένα είναι ακόμα ένα μυστήριο, απλά δεν με έβλεπε. Είχα έναν σύντομο τραυματισμό, αλλά ο τραυματισμός δεν είναι το κλειδί της ιστορίας. Ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό και δεν συμπεριλήφθηκα καν στη λίστα της αποστολής του Europa League. Πραγματικά αυτό με πλήγωσε», είπε χαρακτηριστικά ο Κλεϊνχέισλερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιοβάνοβιτς απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό στα τέλη του Δεκέμβρη και αντικαταστάθηκε στην άκρη του πάγκου από τον Φατίχ Τερίμ. Όσον αφορά τα νέα της ομάδας, γερό «πλήγμα» δέχθηκε ο Τούρκος από τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος κάνει αγώνα… δρόμου για την επιστροφή του!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό