17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απατεώνες ξεγέλασαν ηλικιωμένη – Τους πέταξε 20.000 ευρώ από το μπαλκόνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Κύκλωμα επιτηδείων, χτυπά στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, πείθοντας ηλικιωμένους να διαθέσουν τις οικονομίες τους για να σωθεί στενό συγγενικό τους πρόσωπο, με τελευταίο θύμα των απατεώνων, μία ηλικιωμένη στην Πτολεμαΐδα, η οποία πέταξε από το μπαλκόνι της 20.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Κοζάνης, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Τετάρτη (24/4) και το αντιλήφθηκε εργαζόμενος σε διπλανό κατάστημα ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απατεώνες τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη γυναίκα, λέγοντας ότι ο γιος της θα πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί και χρειάζεται άμεσα να καταβάλλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τρομοκρατημένη η γυναίκα, μέτρησε όσα χρήματα είχε μέσα στο σπίτι, τα οποία μάλιστα ήταν λιγότερα από εκείνα που της ζητούσαν οι επιτήδειοι, τα έβαλε σε μία σακούλα και την πέταξε, από το μπαλκόνι, για να την αρπάξει συνεργάτης του κυκλώματος και να εξαφανιστεί.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται. Χαρακτηριστικό της έκτασης που έχει πάρει η συγκεκριμένη απάτη στην περιοχή είναι πως το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου, περισσότερα από 80 άτομα δέχτηκαν τηλεφωνήματα με παρόμοιο περιεχόμενο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό