21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απαντά στα σχόλια για τα κιλά της – «Θα φοράω ό,τι θέλω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media σχετικά με τα κιλά της, αλλά και τρόπο που επιλέγει να ντύνεται έδωσε η Κατερίνα Στικούδη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο με το οποίο έβαλε τα πράγματα στο θέση τους: 

«Μου λες ότι έχω παχύνει, μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου. Και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά θα λες μετά ποιος να είναι ο καλός ο πλαστικός της; Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω. Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Να θυμίσουμε, ότι η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, επέστρεψε στο πλατό του J2US πριν από 15 μέρες, φορώντας ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης είχε σχολιάσει την σιλουέτα της: 

«Καλωσήρθες! Από πού βγήκε το μωρό δεν ξέρω. Μας έλειψες πολύ. Δεν άνοιγα εγώ το backstage χωρίς εσένα», της είπε ο παρουσιαστής και η Κατερίνα Στικούδη του απάντησε: «Αυτά μου κάνεις και με τρελαίνεις. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ, είναι πολύ γούρικο για εμένα στο J2US. Έρχομαι, φέρνω ένα μωράκι, ξαναέρχομαι… δεν ξέρω τώρα να θα υπάρξει και συνέχεια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό