18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Παπουτσάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, συνάντησε τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, από την εκπομπή, το Πρωινό στον Αντ1 και του έθεσε διάφορα ερωτήματα.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και τα οποία τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη:

«Νομίζω τόσα χρόνια αυτό το πράγμα το έχει βαρεθεί ο κόσμος. Δεν τα παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Αν εγώ έχω μια σχέση, θα το μάθετε», είπε φανερά ενοχλημένος ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα, είναι κρίμα να διαδίδουν τέτοια πράγματα γιατί και εγώ έχω παιδιά και η Κατερίνα. Είμαστε δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες». 

Εκτός, όμως από το να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την προσωπική του ζωη, ο Θοδωρής Μαραντίνης, μπήκε και στην διαδικασία να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση και τις κόντρες που υπάρχουν σε αυτήν:

«Βλέπω όλο τον κόσμο σε μια αγωνία και μια ένταση που αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, γιατί είναι όλοι έτοιμοι να εκραγούν και να την πουν στον άλλο. Δικαιολογημένα μάλλον, γιατί έχουμε περάσει όλοι δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αλλά με ανησυχεί. Βλέπω και στην τηλεόραση είστε έτοιμοι να φάτε ο ένας τον άλλο», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό