16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη ο 26χρονος αγνοούμενος

Ειδήσεις Ελλάδα

Τραγική ήταν η εξέλιξη της εξαφάνισης του 26χρονου Παναγιώτη Βλάσση από την Καρδίτσα από το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς εντοπίστηκε νεκρός σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη από τις αρχές

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 26χρονος εντοπίστηκε σήμερα νεκρός, ενώ το KarditsaLive προσθέτει πως βρέθηκε το μεσημέρι απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη του χωριού, από ομάδες κατοίκων που είχαν δημιουργηθεί προς αναζήτησή του.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο 26χρονος είχε πάει τις τελευταίες μέρες στον Πρόδρομο Καρδίτσας, ωστόσο απο το μεσημέρι της Τρίτης χάθηκαν τα ίχνη του με αποτέλεσμα την Τετάρτη οι άμεσοι συγγενείς του να δηλώσουν την εξαφάνισή του.

Η εξαφάνιση του 26χρονου

Μόλις το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του, προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τους οικείους του την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο Παναγιώτης Βλάσσης έχει ύψος 1,88 μ. και 95 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό