15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα στις Σέρρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα που θύμιζε κατάληξη σκηνής από ταινία δράσης, έγινε σε κεντρικό δρόμο των Σερρών ευτυχώς χωρίς τραυματισμό, αλλά μόνο με υλικές ζημιές.

Κάποιες φορές η… τύχη και η φυσική μπορούν να δημιουργήσουν εικόνες που δεν μπορούν οι καλύτεροι σκηνοθέτες ή τα καλύτερα κινηματογραφικά συνεργεία. Η εικόνα μπορεί να είναι εντυπωσιακή, όμως μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να γίνει ένα ατύχημα, ακόμη και μέσα στην πόλη, όταν ο δρόμος γλιστρά.Στο περιστατικό ενεπλάκησαν δύο οχήματα, με το ένα να είναι σταθμευμένο και το άλλο να καταλήγει ανεβασμένο στο… καπό του. Για άγνωστο λόγο μία οδηγός έχασε τον έλεγχο, γλίστρησε χτύπησε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Μετά την πρώτη σύγκρουση σηκώθηκε το εμπρός μέρος του και ανέβηκε (ή καλύτερα κατέληξε) πάνω σε σταθμευμένο όχημα επί της οδού, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

Το ατύχημα έγινε στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, που είναι ένας από τους κεντρικούς και πολυσύχναστους οδικούς άξονες της πόλης των Σερρών. Ευτυχώς τη στιγμή της σύγκρουσης δεν υπήρχαν σε κίνηση πεζοί και είχαμε μόνο την εντυπωσιακή εικόνα χωρίς τραυματισμούς και μόνο υλικές ζημιές.

Η οδηγός, που για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο προκαλώντας το ατύχημα είναι καλά στην υγεία της, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε το «Serrealismos» στην σελίδα του σε κανάλι κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό