18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απίστευτο! Η Παρτιζάν έπαιξε με 6 παίκτες εναντίον της Ρεάλ και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Παρτίζαν αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω στην τελευταία επίθεση του ημιχρόνου του Game 4 των playoffs της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα στη σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν για τα playoffs της Euroleague, ήρθε ένα ακόμα απίστευτο γεγονός να προστεθεί σε όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα.

Τα ντροπιαστικά επεισόδια και το ξύλο στο Game 2 είχαν επισκιάσει το εκπληκτικό αγωνιστικό σκέλος, με τα δύο break της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μέσα στην Ισπανία.

Ωστόσο, η «βασίλισσα» απάντησε με το ίδιο νόμισμα και η σειρά θα οδηγηθεί σε 5ο παιχνίδι μέσα στη Μαδρίτη, όπου τα πάντα θα κριθούν οριστικά για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στο Final Four του Κάουνας.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω ήρθε ένα ακόμα απρόοπτο κατά τη διάρκεια του Game 4 των playoffs της Euroleague, ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ρεάλ, για να μας υπενθυμίσει πως σε αυτούς τους αγώνες μπορεί να συμβούν τα πάντα!

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στο twitter, ένα βίντεο που αποδεικνύει πως οι γηπεδούχοι έπαιξαν με έξι παίκτες στην τελευταία επίθεση του πρώτου ημιχρόνου!

Συγκεκριμένα στο παρκέ βρίσκονταν ταυτόχρονα οι Έξουμ, Λεσόρ, Παπαπέτρου, Μάνταρ, Νάναλι και Άντζουσιτς! Ο 32χρονος Σέρβος γκαρντ ευστόχησε σε τρίποντο σχεδόν από το κέντρο, αλλά δεν μέτρησε καθώς ήταν οριακά εκπρόθεσμο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την Ρεάλ να προηγείται με 45-42.

Το παράδοξο είναι πως ούτε οι διαιτητές της Euroleague, ούτε της «βασίλισσας» κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Αν, μάλιστα, είχε μετρήσει το καλάθι και είχε παίξει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, κανείς δεν θέλει να ξέρει τι θα γινόταν σήμερα.

Δείτε την επίμαχη φάση:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό