16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Απίστευτος ήχος κι έξυπνες λειτουργίες, με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 – Advertorial

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τα ασύρματα ακουστικά να γίνονται ολοένα και δημοφιλέστερη επιλογή ανάμεσα στους καθημερινούς χρήστες smartphone, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 έρχονται να καλύψουν πολλά σημεία ταυτόχρονα για να προσφέρουν μια συνολικά άρτια εμπειρία.

Με τα ασύρματα ακουστικά, είναι δύσκολο να εστιάσει κανείς σε ένα μόνο κομμάτι που χρειάζεται – μπορείς να έχεις καλή ποιότητα ήχου αλλά χαμηλή αυτονομία; Οι συνδυασμοί δεν είναι πάντα ιδανικοί, οπότε τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 επιχειρούν να συνδυάσουν τα σημαντικότερα στοιχεία που αναζητάει κανείς σε wireless earbuds και τα καταφέρνουν, δημιουργώντας ένα απίθανο σύνολο.

Ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου, σε μουσική και κλήσεις

Η ποιότητα ήχου δεν πρέπει να αφορά μόνο τη μουσική ή μόνο τις κλήσεις, αφήνοντας κάτι εκτός για χάρη του άλλου. Τα ιδανικά wireless earbuds οφείλουν να είναι εξίσου αποδοτικά και στα δύο σενάρια, κάτι που γνωρίζουν καλά οι δημιουργοί των HUAWEI FreeBuds Pro 2. Με απόκριση συχνότητας 14Hz-48KHz, ικανοποιούν σε όλο το εύρος προσφέροντας δυνατά μπάσα με ευκρινείς μεσαίες και πεντακάθαρα πρίμα, ένα απολαυστικό μίγμα ήχου που θα σε κάνει να ακούσεις λεπτομέρειες στα αγαπημένα σου τραγούδια τις οποίες μέχρι πρότινος αγνοούσες.

Ενσωματώνει μονάδα οδήγησης με τετραπλό μαγνήτη για να πετύχει τη δυνατή απόκριση στα μπάσα, ενώ το επίπεδο διάφραγμα UHF φροντίζει να διαχωρίζονται σωστά οι ήχοι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δημιουργημένα σε συνεργασία με την έμπειρη Devialet, διατηρούνται αναλλοίωτες οι υφές του ήχου και προσφέρονται πολλαπλά διαφορετικά εφέ για τους μουσικόφιλους, προκειμένου να προσαρμόσουν το αποτέλεσμα στα γούστα τους.

Φέρουν επίσης πιστοποίηση HWA και Hi-Res Audio Wireless, καθώς μέσω του LDAC codec που χρησιμοποιούν, παρέχουν άμεση μετάδοση ήχου ασύρματα και χωρίς αλλοιώσεις μέσα στο εύρος απόστασης που υποστηρίζουν, για πραγματικά ποιοτικό ήχο ασύρματα και χωρίς προβλήματα.

Όσον αφορά στις κλήσεις, διαθέτουν ένα σύστημα τεσσάρων μικροφώνων που αφαιρούν τους θορύβους του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, εστιάζοντας στη φωνή σου προκειμένου οι συνομιλητές να σε ακούν καθαρά ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους. Αντίστοιχα, ο ήχος που φτάνει στα αυτιά σου είναι βελτιστοποιημένος ώστε η φωνή να είναι πεντακάθαρη, κάτι που εφαρμόζεται ακόμη και στις ταινίες ή σε audiobooks όπου η καθαρή απόδοση της ομιλίας είναι πολύ σημαντική κι όχι απλά μια καλοδεχούμενη λεπτομέρεια.

Είναι έξυπνα, για να σου «λύνουν» τα χέρια!

Ένα πλήθος λειτουργιών στη διάθεσή σου δεν αρκεί, αν η εμπειρία χρήσης δεν είναι επίσης σε υψηλό επίπεδο. Με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, το «πάντρεμα» έξυπνων λειτουργιών και εμπειρίας χρήσης είναι επιτυχές, ξεκινώντας με το δυναμικό active noise cancelling.

Η συνεχής αλλαγή προφίλ στη λειτουργία αφαίρεσης θορύβων δεν είναι ιδανική, καθώς για κάποιον που χρησιμοποιεί τα μέσα, φτάνει στο γραφείο κι ύστερα πρέπει να συνομιλεί με άλλους, η αλλαγή προφίλ είναι μια συχνή διαδικασία. Το δυναμικό ANC έρχεται να δώσει λύσεις, ανιχνεύοντας τον θόρυβο στον περιβάλλοντα χώρο σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζοντας τα επίπεδα αφαίρεσης θορύβου εκείνη τη στιγμή, ώστε η μετάβαση από περιβάλλον σε περιβάλλον να είναι εξαιρετικά ομαλή κι εύκολη αλλά κυρίως, χωρίς να απαιτεί την παρέμβασή σου.

Επιπλέον, με τη χρήση του Awareness Mode, θα μπορείς να συνομιλείς με οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή, χωρίς να αφαιρείς τα ακουστικά από τα αυτιά σου. Αξιοποιούν τα μικρόφωνά τους για να φιλτράρουν μόνο ανθρώπινες φωνές και σε βοηθούν όχι απλώς να ακούσεις, αλλά να εστιάσεις σε αυτές.

Αν επιθυμείς να χρησιμοποιείς τα ίδια ακουστικά σε πολλαπλές συσκευές, όπως το smartphone και το laptop σου, τότε μπορείς να το κάνεις με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2. Συνδέονται σε δύο συσκευές ταυτόχρονα μέσω Bluetooth, είτε χρησιμοποιούν Android ή iOS είτε Windows, και η εναλλαγή μεταξύ των δύο είναι απρόσκοπτη. Άκουσε μουσική ή οτιδήποτε άλλο από τον υπολογιστή σου κι απάντησε σε κλήσεις στο κινητό σου χωρίς να αφαιρέσεις τα ακουστικά ή να κάνεις κάποια χρονοβόρα ενέργεια.

Μπορείς ακόμη και να τα χρησιμοποιήσεις για παιχνίδι αν διαθέτεις ένα από τα τελευταία HUAWEI smartphones, κάτι που δεν είναι εγγυημένο για όλα τα ασύρματα ακουστικά λόγω της καθυστέρησης στον ήχο. Συνδυάζοντας τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 με ένα HUAWEI smartphone, ενεργοποιούνται αλγόριθμοι που μειώνουν στο ελάχιστο την καθυστέρηση στην απόδοση ήχου, οπότε υπάρχει συγχρονισμός ανάμεσα σε όσα βλέπεις στην οθόνη κι όσα ακούς.

Μαζί σου, παντού και πάντα!

Ασύρματα ακουστικά που περνούν περισσότερο χρόνο φορτίζοντας, από ότι στα αυτιά, δεν ανήκουν στην κατηγορία των «ιδανικών» πιθανότατα για όλους. Με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, δεν υπάρχει φόβος για κάτι τέτοιο, αφού μπορούν να προσφέρουν περίπου 6.5 ώρες συνεχόμενης χρήσης και μέχρι 30 ώρες λειτουργίας σε συνδυασμό με τη μικρή θήκη που τα φιλοξενεί, η οποία παρέχει άριστες λύσεις έκτακτης ανάγκης. Με 10 λεπτά φόρτισης, μπορούν να παρέχουν μερικές ώρες λειτουργίας, φορτίζοντας ταχύτατα.

Παρομοίως, η θήκη φορτίζεται γρήγορα ενώ υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση, που σημαίνει ότι πέραν των ασύρματων φορτιστών που μπορεί να χρησιμοποιείς είναι εφικτό να τη φορτίσεις και μέσα από το smartphone σου, εφόσον υποστηρίζει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Εκλεπτυσμένος, ανθεκτικός σχεδιασμός!

Με τόση έμφαση στο τεχνολογικό και πρακτικό κομμάτι, θα φανταζόταν κανείς ότι το design δεν ακολουθεί, όμως το αντίθετο: τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι τόσο διακριτικά, λιτά και όμορφα όσο και λειτουργικά. Η στήλη των ακουστικών λειτουργεί ως επιφάνεια αφής για να τα χειρίζεσαι με άνεση χωρίς τη δυσκολία που έχει το πάτημα φυσικών πλήκτρων σε φορεμένα ακουστικά, ενώ το design δεν υποφέρει προκειμένου να φιλοξενήσει ένα τέτοιο σύστημα χειρισμού.

Με ελαφρώς κυρτό σχεδιασμό στην άκρη του ακουστικού, η οποία μπαίνει στο αυτί, τα ακουστικά κάθονται άψογα στη θέση τους ακόμη κι αν κάνεις προπόνηση. Συγκεκριμένα, φέρουν πιστοποίηση IP54 για αντοχή ενάντια σε ιδρώτα, οπότε άφοβα μπορείς να αθλείσαι φορώντας τα αγαπημένα σου ακουστικά και να απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω οφέλη, από την υψηλή ποιότητα κλήσεων έως την απαράμιλλη ποιότητα μουσικής.

Η θήκη κινείται στα ίδια πρότυπα λιτότητας και πρακτικότητας, με οβάλ σχήμα, μικρό μέγεθος και λεπτή σε πάχος, τόσο πολύ που μπορείς να τη χωρέσεις σε τσέπη πουκαμίσου και να μη νιώθεις ότι βρίσκεται εκεί. Οπότε, έχοντας τη θήκη στην τσέπη του παντελονιού ή ακόμη και στο πορτοφόλι, η μεταφορά δε θα αποτελέσει ποτέ πρόβλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό