18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απίστευτα Χανιά, πέρασαν από την Καλαμάτα με πεντάρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο παιχνίδι για τα play off ανόδου της super league 2 που παρακολουθήσαμε για μία ακόμη φορά στο Action 24. Η Καλαμάτα υποδέχθηκε τα Χανιά για τη δεύτερη αγωνιστική και οι Κρητικοί με μία «μαγική» εμφάνιση επικράτησαν 5-0 και έδειξαν το πόσο πολύ θέλουν να πάρουν την άνοδο για την 1η κατηγορία.

Το ματς:

Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκε μετά τη σέντρα του αγώνα για να πετύχει το πρώτο της γκολ η Καλαμάτα. Ο Μάναλης με μία επαφή στην περιοχή, σούταρε εξαιρετικά με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Τα Χανιά δεν είχαν αργήσει να «χτυπήσουν» ξανά. Μετά από λάθος του Κάτσε στο 8′, ο Νίλι γύρισε την μπάλα στον Μάναλη και εκείνος μπροστά σε κενή εστία ευστόχησε για το 0-2 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Καλαμάτα είχε καλές ευκαιρίες να μειώσει, ωστόσο ένα ακόμη λάθος στην άμυνα της στοίχισε. Ο Νίλι βρέθηκε μόνος του από πλάγια θέση και με δεξί πλασέ έκανε το 0-3 στο 39′.

Στο 71′ σε μία γρήγορη κόντρα επίθεση, ο Μιούλερ αν και έχασε το πρώτο κοντρόλ, έκανε μία ωραία κίνηση και με δεξί σουτ κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ το τελικό 0-5, διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 86′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Κοζορώνης (34′ λ.τ Μοζέρ), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κάνιας (46′ Κατάλντι), Λόπεζ (46′ Τάτος), Ακόστα (46′ Ελιβέλτο), Πασάς, Μπαράλες.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους, Παναγιώτου (58′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Τσέλιος (65′ Κατσούρι), Νίλι (65′ Μιούλερ), Κόλα (58′ Μάνος), Μάναλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό