31.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Απίστευτα πανό από οπαδούς του Παναθηναϊκού για γιατρούς και νοσηλευτές []

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν σε τρία διαφορετικά σημεία της Αθήνας πανό στήριξης σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Αναμφισβήτητα, οι αφανείς ήρωες των ημερών – λόγω της  της κρίσης της πανδημίας του κορονοϊού- είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Έτσι, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σήκωσαν για μία ακόμα φορά πανό στήριξης προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, εκφράζοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνουν.

Μάλιστα, αυτή τη φορά σήκωσαν τρία διαφορετικά πανό. Το πρώτο σηκώθηκε έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία και γράφει χαρακτηριστικά «Γιατροί – Νοσηλευτές – ΕΚΑΒ, είστε οι πραγματικοί ήρωες, κρατάτε γερά, ΘΥΡΑ 13». Περιμετρικά αναρτήθηκε ένα ακόμα που αναφέρει «Αλληλεγγύη στο ιατρικό προσωπικό, όλοι για έναν και όλοι για τον λαό», εκφράζοντας έτσι την αλληλεγγύη τους στο υγειονομικό προσωπικό.

Επίσης αναρτήθηκε ένα ακόμα στη γέφυρα Καλατράβα επί της Λεωφόρου Μεσογείων και αναφέρει «Στα δύσκολα ήταν πάντα ο λαός για τον λαό». Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες νωρίτερα, είχε αναρτηθεί ένα ακόμα με αντίστοιχο περιεχόμενο έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δείχνουν σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία το κοινωνικό τους πρόσωπο αλλά και τις αξίες που υπάρχουν στον σύλλογο και ξεφεύγουν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό