18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Απίθανο γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα με τακουνάκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα στα πρώτα λεπτά στο «Σεν Τζέιμς Παρκ», αφού έχασε τον Έντερσον λόγω τραυματισμού, ωστόσο προηγήθηκε στο σκορ στο 26ο λεπτό απέναντι στη Νιούκαστλ, από μία φανταστική ενέργεια του Μπερνάρντο Σίλβα.

Η φάση ξεκίνησε από τον Ζερεμί Ντοκού, ο οποίος ελίχθηκε ωραία με την μπάλα στα πόδια και με μία υπέροχη πάσα τροφοδότησε στα δεξιά τον ελεύθερο Κάιλ Γουόκερ. Ο Άγγλος μέσος έφερε την μπάλα στο καλό του πόδι και έκανε το γύρισμα στην… καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Εκεί βρέθηκε αμαρκάριστος (οριακά) ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Πορτογάλος με έναν φαντασμαγορικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το τακουνάκι!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το κατάφερε με το… κακό δεξί του πόδι. Μοναδικός Μπερνάρντο Σίλβα

Το πρόβλημα με Έντερσον και το… repeat με Σίλβα

Ό,τι κι αν καταφέρει να πραγματοποιήσει σε αυτό το ματς η Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα είναι… ικανοποιημένος. Κι αυτό διότι έχασε από το 7ο μόλις λεπτό τον Έντερσον Μοράες λόγω μίας ενόχλησης που παρουσίασε.

Ο Στέφαν Ορτέγκα τον αντικατέστησε, όμως είναι δεδομένο πως η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο τερματοφυλάκων είναι τεράστια. Περαιτέρω, ο Μπερνάρντο Σίλβα φάνηκε… αποφασισμένος να σκοράρει εκ νέου και παραλίγο να τα καταφέρει στο 31ο λεπτό, αλλά ο Νικ Πόουπ απομάκρυνε το δυνατό σουτ που επιχείρησε και με τη… βοήθεια του δοκαριού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό