23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Απίθανος Τολιόπουλος, οδήγησε τον Άρη στη νίκη επί της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ντέρμπι με τα όλα του ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, όμως η νίκη ήρθε για τους Θεσσαλονικείς. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Τολιόπουλο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 93-91 για τη 15η αγωνιστική της Basket League.

Ο Άρης για ένα ακόμη παιχνίδι μπόρεσε να βγει νικητής, καθώς είχε προηγηθεί η μεγάλη επικράτηση με 76-75 επί της Μπούντουτσντοστ. Το ματς με την ΑΕΚ ήταν άκρως απολαυστικό για όποιον αποφάσισε να το παρακολουθήσει, με τους «κίτρινους» να είναι αυτοί που διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμά τους στο τέλος.

Κάτι παραπάνω από εξαιρετικός ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος ήταν αδιαμφισβήτητα ο MVP του αγώνα. Ο Έλληνας γκαρντ τελείωσε το ματς με ένα εντυπωσιακό double-double (25 πόντοι, 10 ασίστ) ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ.

Από πλευράς ΑΕΚ, ξεχώρισε ο ΜακΡέι, ο οποίος τελείωσε το ματς με 19 πόντους. Η «Ένωση» σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερή της περίοδο, καθώς έχει 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Πριν από αυτή από τον Άρη, είχε προηγηθεί αυτή από τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση της Basket League, ενώ η ΑΕΚ έχει μείνει 6η.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-19, 42-43, 71-67, 91-93

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό