22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απίθανος διαιτητής στο Τυνησία-Μάλι σφύριξε δύο φορές το τέλος πριν το 90΄

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα θυμάται για πολλά χρόνια τα όσα απίθανα έγιναν στην αναμέτρηση της Τυνησίας με το Μάλι στο πλαίσιο του Κόπα Άφρικα. 

Ο διαιτητής της συνάντησης, Τζάνι Σικάζουε από την Ζιμπάμπουε, σφύριξε το τέλος της αναμέτρησης στο 85′ και ενώ εκτός από τα πέντε λεπτά για τον προκαθορισμένο χρόνο ενός αγώνα, θα έπρεπε να υποδείξει αρκετά λεπτά καθυστερήσεων, καθώς υπήρξαν πέντε διακοπές.

Οι ιθύνοντες των δύο ομάδων τον ενημέρωσαν για τη… γκάφα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

😳 The referee has blown the whistle after 89 minutes in Tunisia vs Mali #AFCON

😡 Tunisian coach Mondher Kebaier is furious with the decision to finish the game with no additional time pic.twitter.com/RISJCnclAK

— Football Daily (@footballdaily) January 12, 2022

Στα υπόλοιπα λεπτά το ματς σταμάτησε και πάλι για να δει ο ρέφερι μία φάση στο VAR, όλοι περίμεναν αρκετά λεπτά έξτρα χρόνου αλλά ο Σικάζουε σφύριξε ξανά τη λήξη δεκαπέντε δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί το ενενηντάλεπτο, με το Μάλι να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Οι παίκτες της Τυνησίας έγιναν έξαλλοι, ο ρέφερι φυγαδεύτηκε για τα αποδυτήρια και τελικά με απόφαση της διοργανώτριας αρχής δόθηκε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον τέταρτο διαιτητή να αναλαμβάνει δράση.

Η Τυνησία, όμως, αρνήθηκε να βγει εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι θα κριθεί στα χαρτιά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου υπέρ του Μάλι που βγήκε κανονικά στο γήπεδο για τις καθυστερήσεις.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό