18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Απίθανα πράγματα στο Πανθεσσαλικό, 2-2 με Βόλο ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ύστερα από ένα παιχνίδι που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο επεισοδιακό της τελευταίας (τουλάχιστον) πενταετίας, με τέσσερα γκολ, τρία πέναλτι, δύο αποβολές, δύο ακυρωμένα γκολ, πολλά φάουλ και υπέρμετρες καθυστερήσεις, ο γηπεδούχος Βόλος και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, τελευταία του πρώτου γύρου.

Πέραν των όσων προαναφέρθηκαν, η συνάντηση στη θεσσαλική πρωτεύουσα χαρακτηρίστηκε από διακοπή μίας ώρας στο τέλος της, λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας και της αστυνομίας, κι ενώ στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκαν 14 λεπτά καθυστέρησης και στο δεύτερο πάνω από 10.

Αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου ο Ολυμπιακός μπήκε πιεστικά στο γήπεδο, αλλά εκτός από ένα άστοχο σουτ του Φορτούνη στο 15΄, πέραν τούτου ουδέν.

Αντίθετα, τρία λεπτά αργότερα μετά από απομάκρυνση του Μύγα ο Γκαρσία έβαλε στην πλάτη του τον Ρέτσο και ο επιθετικός του Βόλου βρέθηκε στο έδαφος πριν πλασάρει. Ο VAR Γκορτσίλας κάλεσε τον Παπαπέτρου για on field review, με τελική ετυμηγορία πέναλτι και κόκκινη κάρτα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μωραΐτης, που είδε τον Πασχαλάκη να αποκρούει στη δεξιά γωνία την εκτέλεση αλλά στο ριμπάουντ πήγε ο ίδιος και άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απειλήσει, όμως όλα σταματούσαν στην τελική πάσα. Στο 40΄ όμως από φάουλ του Φορτούνη ο Κόστιτς αντί για την μπάλα βρήκε το πρόσωπο του Μασούρα.

Ξανά on field review και πάλι πέναλτι αλλά στο απέναντι τέρμα αυτή τη φορά, με τον Ελ Κααμπί να ισοφαρίζει σε 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε και ο Μύγας, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στο Φορτούνη.

Με εξίσου δραματικό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο. Ο Ιμπόρα σε διεκδίκηση της μπάλας ανέτρεψε τον Μωραΐτη, με τον Γκαρσία αυτή τη φορά, να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 2-1 στο 51΄. Πρόσκαιρο το νέο προβάδισμα όπως αποδείχθηκε, καθώς στο 54΄ και στη σέντρα του Ροντινέι από δεξιά ο Καλογερόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

Ο Μασούρας αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 55΄, στο επόμενο λεπτό το επικίνδυνο γύρισμα του Έλληνα επιθετικού έδιωξε σωτήρια ο Καλογερόπουλος, ενώ λίγο αργότερα ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε, για χιλιοστά.

Στο 90΄ από φάουλ του Φορτούνη ο Ελ Αραμπί βρήκε με κεφαλιά-πάσα τον Ελ Κααμπί που με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, για να αποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο Ελ Αραμπί.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαπέτρου διέκοψε προσωρινά τον αγώνα καθώς στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά που ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ενώ, ταυτόχρονα σημειώνονταν αλλεπάλληλες εκρήξεις, από δακρυγόνα και κροτίδες.

Μετά από περίπου μία ώρα οι ομάδες βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες δεν έδειξαν την παραμικρή διάθεση και ο διεθνής ρέφερι έληξε τον αγώνα πριν συμπληρωθούν τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό