18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Απίθανα πράγματα στην Serie A, ο προπονητής της Λέτσε έριξε κουτουλιά σε παίκτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτα σκηνικά που σπάνια τα βλέπουμε στο εξωτερικό και πόσο μάλλον στην Serie A. O προπονητής της Λέτσε μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Βερόνα επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή της, ρίχνοντάς του… κουτουλιά.

Η Λέτσε αναμετρόταν με την Βερόνα για την 28η αγωνιστική της Serie A, στο «Βία Ντελ Μάρε» με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού προσπέρασαν την αντίπαλό τους στην βαθμολογία και βρέθηκαν εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Το πολύ κρίσιμο αυτό παιχνίδι τα είχε κυριολεκτικά όλα, αλλά το καλύτερο μας το φύλαγαν για το τέλος. Ο προπονητής, της Λέτσε, Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, αλλά αντί να ρίξει το φταίξιμο σε εκείνους το… έριξε στους αντιπάλους.

Ο Φολονούρσο ήταν αυτός που σκόραρε, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 17ο λεπτό,  πληγώνοντας την Λέτσε και δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Και όμως όλοι θα πιστεύαμε ότι ο «χρυσός» σκόρερ θα είχε δεχθεί την κουτουλιά, αλλά ο Ντ’ Αβέρσα είχε διαφορετική άποψη, αφού «θύμα» του στάθηκε ο επιθετικός της Βερόνα, Τόμας Ανρί. 

Οι δύο τους, έφτασαν σε μια έντονη λογομαχία στο τέλος της αναμέτρησης με τον τεχνικό να προβαίνει σε πολύ άσχημη ενέργεια, ρίχνοντας κουτουλιά στο παίκτη, με εκείνον μετέπειτα να πέφτει στο χορτάρι. Φυσικά, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό