18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αξιοποιεί την AI για την δημιουργία σταθμών και custom artwork

Ειδήσεις Ελλάδα

Ασταμάτητη τις τελευταίες εβδομάδες η Google στην προσθήκη νέων χαρακτηριστικών για την υπηρεσία YouTube, αλλά παράλληλα ενισχύει και το YouTube Music με μια νέα λειτουργία που όπως είναι φυσιολογικό υποστηρίζεται από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πως ξεκίνησε τις δοκιμές για την λειτουργία δημιουργίας custom artwork για τις playlists των χρηστών, με τις εικόνες να παράγονται από σχετικό AI εργαλείο. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη για την ώρα μόνο στις ΗΠΑ και στην Αγγλική γλώσσα, αλλά σύντομα θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η εταιρεία θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο την διαδικασία αναζήτησης στο YouTube Music εμφανίζοντας τις νέες κυκλοφορίες των καλλιτεχνών που ακούει συχνά ο χρήστης στην καρτέλα Home, ενώ η πιο ενδιαφέρουσα όλων είναι η λειτουργία “Create a radio” που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια πολύ πιο προσωπική εμπειρία ακρόασης με βάση τα είδη μουσικής και τους καλλιτέχνες που προτιμά.

Τέλος, προστίθεται η νέα καρτέλα Samples που περιλαμβάνει μικρά αποσπάσματα από μουσικά s από διάφορους καλλιτέχνες, τα οποία μπορείς να παρακολουθείς ή/και να προσπερνάς με ένα απλό swipe στην οθόνη.

[YouTube]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό