21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Αν σκόραρε ο Μέσι με το πέναλτι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πένσλτι που έχασε ο Λιονέλ Μέσι και η εξαιρετική εμφάνιση του Κέιλορ Νάβας ήταν κατά τον Ρόναλντ Κούμαν οι βασικότεροι παράγοντες που εμπόδισαν την Μπαρτσελόνα να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League.

Ο τεχνικός της «Μπαρτσα» στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους Παριζιάνους στάθηκε στην φάση προς τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου: 

«Το χαμένο πέναλτι του Μέσιήταν μια σημαντική στιγμή. Αν γινόταν το 2-1 τα πράγματα θα είχαν γίνει πολύ δύσκολα για την Παρί. Χάσαμε αυτή την ευκαιρία, αλλά η στάση της ομάδας ήταν πολύ καλή» παραδέχθηκε ο Ολλανδός προπονητής και συνέχισε:

«Έχουμε καλή αίσθηση, είχαμε ένα υπέροχο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας άξιζε κάτι περισσότερο, τουλάχιστον να είμαστε μπροστά με 1-2 στο ημίχρονο. Με τέτοιο σκορ όλα θα ήταν δυνατά για εμάς. Διακινδυνεύσαμε, πιέσαμε, κυριαρχούσαμε και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.

Στο πρώτο ματς το αποτέλεσμα ήταν υπερβολικό. Εκεί ήταν πιο αποτελεσματικοί από εμάς. Η ομάδα πήγε εξαιρετικά, πρέπει όμως να έχεις περισσότερη τύχη. Μας άξιζε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντίπαλος τερματοφύλακας είναι ο καλύτερος παίκτης. Χάσαμε την πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο στη Βαρκελώνη.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό