20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Αν πιστεύουμε πως με το 1-0 πετύχαμε κάτι, είμαστε ”γελασμένοι”»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Φερεντσβάρος σε ένα «καυτό» Καραϊσκάκης. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV και ξεκαθάρισε πως η πρόκριση δεν έχει ακόμα κριθεί. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του βελτιώθηκε αισθητά και ήταν πιο απειλητική στο δεύτερο 45λεπτο

«Θετικό ότι ξεκινάω με νίκες στις ομάδες μου. Στο β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε, κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε γκολ. Στο α’ ημίχρονο η Φερεντσβάρος ήταν πολύ καλά τοποθετημένη στο γήπεδο. Ευτυχώς μέσα στο ματς βελτιωνόμασταν πολύ. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου. Θετικό ότι ήμασταν καλύτεροι όσο περνούσε η ώρα στο ματς.

Παίζουμε στην αντίπαλη έδρα, είναι πλεονέκτημα για τον αντίπαλο. Αν πιστεύουμε ότι με το 1-0 έχουμε πετύχει κάτι, θα είμαστε «γελασμένοι». Θα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε εκεί».

Ο Ολυμπιακός, πλέον, καλείται να διαχειριστεί το υπέρ του προβάδισμα (1-0) και να ταξιδέψει να αγωνιστεί την ερχόμενη Πέμπτη (22/02, 22:00) στην Ουγγαρία και την έδρα της Φερεντσβάρος. Οι «ερυθρόλευκοι» υπενθυμίζεται πως εφόσον καταφέρουν να μην ηττηθούν εκεί και φύγουν με την πρόκριση, θα περάσουν στη φάση των «16» του Conference League.

Εκεί, είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες θα κληρωθούν με έναν εκ των εξής αντιπάλων: Φενερμπαχτσέ, Φιορεντίνα, Άστον Βίλα, Κλαμπ Μπριζ, Βικτόρια Πλζεν, Μακάμπι Τελ Αβίβ ή Λιλ. Ο ΠΑΟΚ εντάσσεται στο ίδιο γκρουπ ομάδων, ωστόσο δεν μπορούν δύο σύλλογοι από την ίδια χωρά να κληρωθούν μαζί σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό