18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Αν ο γιος μου, έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα έλεγα ότι κάνει λάθος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Θάνος Τζάνης, έδωσε μια εφ’ όλης ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα», στην οποία μίλησε και για διάφορα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, όπως το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών:

«Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα όμως, θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου», είπε ο Θάνος Τζάνης.

Αυτές οι δηλώσεις του Θάνου Τζανή, έρχονται σε συνέχεια μιας πρόσφατης συνέντευξης που είχε δώσει στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, όπου είχε αναφέρει και πάλι ότι σε περίπτωση που ο γιος του, του έλεγε πως είναι ομοφυλόφιλος, θα φρόντιζε να κάνει κάτι. Τα λόγια του τότε, είχαν προκαλέσει αντιδράσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές, μεταξύ των οποίων και σε αυτή της Ναταλίας Γερμανού και ο Θάνος Τζανής κλήθηκε να το σχολιάσει: 

«Τα χαιρετίσματά μου στη Ναταλία Γερμανού, αγάπη, της στέλνω την αγάπη μου. Εγώ δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνούν μαζί μου. Εγώ έχω τις δικές μου απόψεις, τις δικές μου πεποιθήσεις και από εκεί και πέρα αν ένας άνθρωπος έχει διαφορετική άποψη από εμένα, το σέβομαι. Εγώ έχω αυτές τις απόψεις και δεν πρόκειται να αλλάξω»,

ανέφερε ενώ για την Κατερίνα Καινούργιου που είπε ότι αν δεν υπήρχε η Ναταλία Γερμανού δεν θα τον ήξερε κανείς, ο Θάνος Τζάνης απάντησε: «Τα έχουν βάλει όλοι μαζί μου; Και στην Κατερίνα στέλνω την αγάπη μου».

Τέλος, ο τραγουδιστής είπε: «Ένα παιδάκι για να μεγαλώσει θέλει τη μαμά του και τον μπαμπά του. Είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός. Έχω μεγαλώσει με τις αρχές της θρησκείας, της πατρίδας και της οικογένειας. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού, ευτυχώς η γυναίκα μου κρατάει το σπίτι. Μου αρέσει η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό