19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αν οι οικονομολόγοι ήθελαν να μελετήσουν το άλογο…

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις ευχές για καλή χρονιά αλλά και τις αιχμές αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο των ομοφυλοφίλων του έγραψε σε ανάρτηση του δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Δικαιοσύνης , Γιώργος Φλωρίδης.

Πιο αναλυτικά, ο υπουργός Δικαιοσύνης σχολίασε δηκτικά το μπέρδεμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την ερμηνεία της φράσης «μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με δημοσιογράφους για να δείξει το «πάγωμα» της ρύθμισης για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

«Η ισότητα είναι το κάρο; Και η σέλα ποιος είναι; Το νομοσχέδιο που δε φέρνει προς ψήφιση; Ή μήπως ο Βορίδης; Ντροπή του για τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα» προκαλώντας σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Φλωρίδης έγραψε «Αν οι οικονομολόγοι επιθυμούσαν να μελετήσουν το άλογο, δεν θα πήγαιναν να εξετάσουν άλογα. Θα κάθονταν στο γραφείο τους και θα ρωτούσαν τον εαυτό τους “τι θα έκανα αν ήμουν άλογο;”»Ely Devons (Άγγλος οικονομολόγος)—————Μου ήρθε στο μυαλό επειδή κάποιος της Goldman Sachs μπερδεύτηκε με τα κάρα και τα άλογα. Ευχές (καθυστερημένες) για Καλή Χρονιά σε όλους. Με υγεία και χαρές

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό