18.1 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Αν μπορούσα, θα του έδινα τα μάτια μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάικλ Όουεν μπορεί να μην είχε τη διάρκεια και την επιτυχία που θα περίμεναν οι περισσότεροι με βάση τα όσα έκανε στην αρχή της καριέρας του, είναι αδιαμφισβήτητα όμως, ένας επιθετικός που είχε ξεχωρίσει όσο έπαιζε.λ Ο ίδιος, μίλησε στο BBC για τη σπάνια νόσο Στάργκαρντ που έχει ο γιος του, κάτι το οποίο έχει αφήσει τον 17χρονο Τζέιμς τυφλό.

Τα λόγια του Όουεν συγκινούν τον κόσμο, με τον ίδιο να δείχνει το πόσο αγαπάει τον γιο του, τονίζοντας ότι αν μπορούσε, θα του έδινε τα δικά του μάτια.

Διαβάστε όσα είπε:

«Διαλύθηκα πριν από 13 χρόνια ή πριν από 12 χρόνια όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά και καταλάβαμε για πρώτη φορά τι είναι, ποιες ήταν οι επιπτώσεις και τι θα τον εμπόδιζε να κάνει στο μέλλον. Το βρήκα δύσκολο στην αρχή. Προφανώς θέλεις τα παιδιά σου να ζήσουν την τέλεια ζωή, αλλά είναι απλώς ένα μικρό χτύπημα στη ζωή του Τζέιμς. Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσει και να προσαρμοστεί, αλλά μέχρι εκεί.

Ξέρεις, εγώ έχω ένα ή δύο αρνητικά στη ζωή μου και εκείνος θα έχει ένα ή δύο ακόμα αρνητικά στη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολο φυσικά. Θες απλά να τού πάρεις τον πόνο μακριά, να αλλάξεις μαζί του. Αν μπορούσα να του δώσω τα δικά μου μάτια και να τα ανταλλάζαμε θα το έκανα φυσικά. Θα το έκανα αύριο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό