18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

‘Αν θέλετε λιγότερα ματς θα πάρετε και λιγότερα χρήματα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
14.10.2023 | 14:46

Ο Ζερόμ Ροτέν
PRINT SCREEN

Με αφορμή τα παράπονα παικτών για το πιεστικό καλεντάρι, ο παλαίμαχος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν, τοποθετήθηκε, υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό αμείβονται.

Είναι γεγονός πως το πρόγραμμα των παικτών λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών με τους συλλόγους και τις εθνικές τους ομάδες είναι επιβαρυμένο.

Ήταν ο Ορελιέν Τσουαμενί που διαμαρτυρήθηκε πρόσφατα για το πιεστικό καλεντάρι, ενώ ακολούθησε στη συνέχεια ο Βιρτζίκ φαν Ντάικ, ο οποίος τόνισε ότι οι υψηλοί μισθοί τους δεν πρέπει να είναι δικαιολογία για την επιβάρυνση της υγείας τους.

Με τη σειρά του ο παλαίμαχος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν, υποστήριξε πως ανέκαθεν το πρόγραμμα ήταν πιεστικό, τονίζοντας πως αν οι παίκτες δεν θέλουν να παίζουν τόσο συχνά, αυτό θα επηρεάσει και τις απολαβές τους.

“Θέλεις λιγότερους αγώνες; Λοιπόν, θα πάρεις και λιγότερα χρήματα. Συνήθως υπερασπίζομαι τους παίκτες. αλλά τώρα, θα είμαι ενάντια στον Ορελιέν Τσουαμενί.

Αν αφοσιωθείς απλώς στη δουλειά σου, πληρώνεσαι γι’ αυτήν. Να είσαι καλός και να προετοιμάζεσαι. Επειδή είσαι βασικός, υπάρχουν αγώνες που δεν θέλεις να παίξεις.

Η συσσώρευση αγώνων όμως, είναι ίδια με πριν από 20-30 χρόνια. Οι αγώνες διαρκούν άλλα 90 λεπτά. Η κούραση για την οποία μιλάει είναι περισσότερο εκτός γηπέδου και αγώνων.

Σήμερα περνούν τη ζωή τους στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας διαφημιστικά σποτ. Πάρτε ένα τζετ για να πάτε να δείτε έναν αγώνα MMA ή να πάτε σε μια παμπ στην Τουρκία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις παιδιά, πάρτε λιγότερα χάπια για αυτό και αφοσιωθείτε στο ποδόσφαιρο, μόνο στο επάγγελμά σας”, είπε συγκεκριμένα.

σχετικα αρθρα

Φαν Ντάικ: “Οι παίκτες πληρώνονται καλά, αλλά αυτό δεν πρέπει ποτέ να είναι εις βάρος της υγείας μας”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό