17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Αν ζούσε ο πατέρας μου, θα γούσταρε πάρα πολύ τη σειρά»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο πατέρας μου ήταν γεννημένος το ’35, εκείνη την εποχή την έζησε πολύ έντονα» είπε για την σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» η πρωταγωνίστρια

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και αναφέρθηκε στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή, αλλά και τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

«Αν ζούσε ο πατέρας μου, θα γούσταρε πάρα πολύ τη σειρά» είπε αρχικά η πρωταγωνίστρια του σήριαλ και εξήγησε ότι «θα ήταν περήφανος και θα παρακολουθούσε σίγουρα τη σειρά και θα του άρεσε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν γεννημένος το ’35. Εκείνη την εποχή λοιπόν, την έζησε πολύ έντονα. Όταν γεννήθηκα εγώ το 1986, ήταν 51 ο πατέρας μου».

Αναφορικά με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, δήλωσε: «Η μητέρα μου είναι περήφανη. Χαίρεται για εμένα, χαίρεται για τη σειρά, της αρέσει πάρα πολύ. Χαίρεται που εισπράττει από τον κόσμο γύρω την εκτίμηση, τη χαρά και τον θαυμασμό, είναι πολύ χαρούμενη». Τέλος, πρόσθεσε ότι «η βασική αγωνία της μαμάς μου ήταν να μη με καταπιεί ο ανταγωνισμός, το άγχος κι η ανασφάλεια αυτής της δουλειάς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό