19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανόρθωση: Εν μέσω τρικυμίας σκέφτεται και την Ομόνοια

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλείται να βρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ η διοίκηση Σάντη για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα.

Ήδη δυο παίκτες συμφώνησαν με διακανονισμούς, ο ένας έφυγε ήδη (Γκασάμα), ο άλλος θα φύγεις το τέλος της σεζόν (Καστέλ) και οι επαφές και με άλλους ακριβοπληρωμένους παίκτες συνεχίζονται.

Σύντομα θα προκύψουν νέες συμφωνίες και νέες αποχωρήσεις αφού μέσα στη λίστα με τους παίκτες που αναμένεται να φύγουν είναι οι Γουαρίς, Φερέιρα, Τιουνέ, Μουσοντά και η ιδιαίτερη περίπτωση που ακούει στο όνομα Τσίκο. Ο Αγκολέζος ακόμη είναι στην πατρίδα του και όσο δεν πληρώνεται πολύ απλά δεν έρχεται. Η διοίκηση κάνει τα διαβήματα της και τις κινήσεις της αλλά δεν θέλει να δώσει μεγάλη έμφαση στην περίπτωση Τσίκο μιας και είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα που έχει να κλείσει.

Και τον Τσίκο δεν θα τον αφήσει έτσι εύκολα από την στιγμή που πλήρωσε 200 χιλιάδες. Στόχος είναι να πουληθεί και να πάρει χρήμα η «Κυρία» και ήδη εδώ και μέρες έχει δοθεί εντολή στον μάνατζερ του να αρχίσει να ψάχνει για να του βρει ομάδα και να φέρει πρόταση.

Μέσα σε όλα αυτά η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον αγώνα με την Ομόνοια ολοκληρώνεται σήμερα με τον Οκκά να έχει να διαχειριστεί την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και η οποία μόνο ευχάριστη δεν είναι. Ο ίδιος μέχρι σήμερα έχει δείξει να μπορεί να κουμαντάρει το καράβι που έχει αναλάβει με τις τόσες φουρτούνες και το απέδειξε με Άρη και ΑΠΟΕΛ.

Το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα απέναντι στην Ομόνοια και μάλιστα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι παίκτες που θα αγωνιστούν καλούνται να βγάλουν χαρακτήρα και να δείξουν αποφασιστικότητα και την ίδια ώρα να παλέψουν για τη νίκη. Απέναντι σε μία διψασμένη Ομόνοια οι παίκτες του Οκκά είναι αποφασισμένοι παρά τις άδειες τσέπες που έχουν να παίξουν με περίσσιο πάθος και ότι βγει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό