18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ανυπομονώ για το 1ο μου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός μπόρεσε και έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Άλμπα και επέστρεψε στις νίκες της Euroleague με εμφατικό τρόπο. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και με το θετικό αποτέλεσμα που πήραν στο ΣΕΦ, έχουν πλέον ρεκόρ 13-11 και βρίσκονται στην 7η θέση.

Κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος πραγματικά έδειχνε… ασταμάτητος, με τον ίδιο να τελειώνει το ματς με 31 πόντους (9/14 τρίποντα). Παρά την τρομερή εμφάνιση του Αμερικανού, υπήρχε ένας ακόμη παίκτης που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Ο λόγος για τον Μόουσες Ράιτ, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», κατάφερε να τελειώσει το ματς με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 μπλοκ.

Ο 25χρονος σέντερ, μίλησε στο flash.gr όχι μόνο για τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και για την πρώτη του εμφάνιση στην ομάδα, αλλά και γενικότερα στη Euroleague.

«Δεν θα το έλεγα τέλειο ντεμπούτο, έχασα δύο σουτ (γέλια). Αλλά παρόλα αυτά σίγουρα μπορώ να το χαρακτηρίσω ως ένα πολύ καλό ντεμπούτο. Νιώθω εξαιρετικά μετά το παιχνίδι, αλλά να σου πω την αλήθεια είμαι αρκετά κουρασμένος. Αλλά είναι ότι είναι. Σε τέτοιο επίπεδο, πρέπει να παίζεις σκληρά και να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πάρει η ομάδα σου τη νίκη. Χαίρομαι που μπόρεσα να παίξω για πρώτη φορά στη Euroleague».

Το γεγονός ότι του δίνεται η ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τόσο υψηλό επίπεδο, είναι κάτι που τον κάνει να νιώθει χαρούμενος, ενώ αποθέωσε και τον Ολυμπιακό σαν οργανισμό.

«Είναι ξεχωριστό και νιώθεις διαφορετικά όταν παίζεις για μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και είναι ωραίο το να παίζεις στο κορυφαίο επίπεδο, όπως είναι αυτό στο οποίο βρίσκεται η ομάδα. Τρομεροί συμπαίκτες, τρομερή οργάνωση, οπότε δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος».

Τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από τον Μόουσες Ράιτ; Άμυνα ή επίθεση; Εκείνος θεωρεί ότι είναι ένας συνδυασμός, αλλά τείνει πιο πολύ στην άμυνα και την ένταση που έχει στο παιχνίδι του.

«Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να πεις ότι είναι ένας συνδυασμός άμυνας και επίθεσης ο τρόπος που παίζω. Αλλά τείνω στην αμυντική λειτουργία και την ένταση στο παιχνίδι μου. Όπως μου είπες και συ, είχα 4 μπλοκ και 2 κλεψίματα. Όταν έχει ένταση το παιχνίδι και βγαίνουν οι άμυνες, προφανώς βοηθάει και στο ψυχολογικό κομμάτι της επίθεσης και να βγαίνουν τα rotation».

Eurokinissi

Ο νεοφερμένος σέντερ, σχολίασε την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες, που παρά την κακοκαιρία και το γεγονός ότι το ματς ήταν κόντρα στην ουραγό Άλμπα, έδειξαν τη στήριξή τους στην ομάδα.

«Λατρεύω τους φιλάθλους μας. Είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα το γήπεδο κόντρα στην Άλμπα και όταν βγήκα για πρώτη φορά στο παρκέ, κοίταζα γύρω γύρω. Ήταν τρομερό αυτό που αντίκρισα. Άμα συνεχίσει ο κόσμος να μας στηρίζει με αυτό τον τρόπο και να μας δίνει ένταση, θα μπορούμε και μεις να παίζουμε με ένταση στο παρκέ».

Ο Ράιτ ήταν ενθουσιασμένος με τον κόσμο και σε ερώτηση για το αν περιμένει για το πρώτο του ντέρμπι είπε: 

«Δεν μπορώ να περιμένω για ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Όλοι μιλάνε για αυτό το ματς, οπότε αλήθεια ανυπομονώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό