18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αντώνης Πανούτσος: «Έχω δεχθεί απειλές στο επάγγελμά μου, αλλά τί να κάνω; Ιππασία;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Mega Καλημέρα: Ο Αντώνης Πανούτσος μίλησε στην εκπομπή του Mega για τα 56 χρόνια στην δημοσιογραφία, τις εντάσεις, τον ανταγωνισμό, τα εγγόνια και την κόρη του που μένουν στην Αγγλία, αλλά και τις εποχές που έπαιζε μουσική ως dj.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα και την πορεία του στην αθλητική δημοσιογραφία.

«Έγραφα από το γυμνάσιο σε αθλητική εφημερίδα. Είμαι 56 χρόνια στη δουλειά. Είναι φρικτά βαρετό, τώρα θα βγω στη σύνταξη και θα λέμε τα παλιά, δεν θα αντέξω. Θα μπορούσα να γράφω πιο έντονα, αλλά κινδυνεύεις να γίνεις πραγματικά γραφικός. Με έχουν διώξει από δουλειά, τελευταία φορά πριν 4 χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Πανούτσος.

Έχω τύχει σε τσακωμούς, να πετάγονται γραφομηχανές, αλλά όχι σε εμένα. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσω, τι να κάνω, ιππασία; Απειλές έχω δεχθεί, που πάμε χωρίς απειλές; Αλλά δεν έχω φοβηθεί. Έχω λάβει αρνητικά σχόλια και για πολιτικά και για αθλητικά, είναι μέσα στη δουλειά», πρόσθεσε ο Αντώνης Πανούτσος.

«Πάντα είσαι ανταγωνιστικός, ο «εχθρός» είναι ο άλλος συνάδελφος», σχολίασε σχετικά.

Ο Αντώνης Πανούτσος, αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

«Η κόρη μου και τα εγγόνια μου μένουν στο Λίβερπουλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πρωί καταρρέω σαν την κυρά Φροσύνη στο μπαλκόνι», πρόσθεσε για την οικογένειά του.

«Έπαιζα μουσική ως dj στα μαγαζιά. Είχα πει βαριέμαι να βλέπω κάθε μέρα ξύλο», αποκάλυψε κλείνοντας στην συνέντευξή του.

Δείτε τα βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό