27.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες ο 84χρονος που πυροβόλησε 16χρονο Αφροαμερικανό

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος είναι ο 84χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 16χρονο Αφροαμερικανό Ραλφ Γιαρλ, επειδή πήγε σε λάθος σπίτι να πάρει τα αδέλφια του. Αυτό ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Κλέι, Ζάκαρι Τόμσον, σύμφωνα με το CNN.

ΗΠΑ: Πυροβολισμός κατά 16χρονου Αφροαμερικανού… επειδή πήγε σε λάθος σπίτι

Ο 84χρονος Άντριου Λέστερ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της επίθεσης πρώτου βαθμού και της ένοπλης εγκληματική ενέργειας. Οι αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψής του και προς το παρόν δεν τελεί υπό κράτηση.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Τόμσον δήλωσε ότι «σε αυτή την υπόθεση υπήρχε ρατσιστική διάσταση». Όταν ρωτήθηκε αν ο Λέστερ μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει κατηγορίες για έγκλημα μίσους, ο εισαγγελέας είπε ότι στο Μιζούρι, το έγκλημα μίσους είναι κακούργημα χαμηλότερου επιπέδου και ότι η προσθήκη τέτοιων κατηγοριών θα μπορούσε να συνιστά διπλή ποινική δίωξη.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έσπευσαν στις 13 Απριλίου λίγο πριν τις 10.00 μ.μ. μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Όταν έφτασαν βρήκαν το Ραλφ να έχει δεχτεί πυρά έξω από μια κατοικία από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Η αστυνομία και η οικογένεια του Ραλφ δήλωσαν ότι πήγε σε λάθος διεύθυνση, καθώς μπέρδεψε την 115th Terrace με την 115th Street. Ο 16χρονος βρίσκεται στο σπίτι, όπου αναρρώνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό