17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο: Τα χρήματα που κέρδισαν ο Giannis και οι Μπακς στο In-Season Tournament

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται δύο βήματα μακριά από την κατάκτηση του In-Season Tournament. Πόσα χρήματα έχει κερδίσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του και πόσα μπορεί να πάρει μέχρι το τέλος;

Ο συνδυασμός υπαγορεύει χρήματα. Μπάσκετ, ΝΒΑ, Λας Βέγκας. Το In-Season Tournament έφτασε στα ημιτελικά, με τους Μιλγουόκι Μπακς να αντιμετωπίζουν τους Ιντιάνα Πέισερς και τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς να περιμένουν είτε τους Λος Άντζελες Λέικερς, είτε τους Φοίνιξ Σανς.

Οι παίκτες του ΝΒΑ θα έπρεπε να είχαν ένα χρηματικό όφελος προκειμένου να δείξουν το απαραίτητο ενδιαφέρον για το ενδιάμεσο τουρνουά.

Αυτή τη στιγμή, με την παρουσία του στον ημιτελικό του τουρνουά, ο Giannis και οι Μπακς έχουν λάβει 150.000 δολάρια έκαστος.

Το Final Four πληρώνει Αντετοκούνμπο και Μπακς

Τα 50.000 αφορούν τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά και τα 100.000 για την πρόκριση στα ημιτελικά. Αν οι Μπακς ξεπεράσουν το εμπόδιο των Πέισερς, τότε το μερίδιο κάθε παίκτη (εξαιρούνται αυτοί με two way συμβόλαιο που λαμβάνουν τα μισά χρήματα) αυξάνεται κατά 200.000 δολάρια.

Ενώ αν το Μιλγουόκι κατακτήσει το τρόπαιο, κάθε παίκτης θα κερδίσει (και) 500.000 δολάρια. Συνολικά, αν οι Μπακς πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου και δουν τα χρωματιστά χαρτάκια στον… ουρανό του Λας Βέγκας, τότε θα έχουν εξασφαλίσει έξτρα 850.000 δολάρια!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό