24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Είχαμε μεγαλύτερο πάθος – Η χημεία μας είναι καλύτερη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 135-102 τον Σέλτικς τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/1), μια νίκη που ο MVP της βραδιάς, Γιάννης Αντετοκούνμπο θεώρησε ορόσημο για τη συνέχεια της σεζόν, αφού υποστήριξε ότι τους έφερε πιο κοντά, ενώ, έχει βελτιωθεί η χημεία μέσα στην ομάδα και τώρα μένει να βελτιώσουν και την αμυντική τους λειτουργία.

«Είχαμε μεγαλύτερο πάθος φτάνοντας στον αγώνα με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Αν δεν παίζεις καλά με τους Σέλτικς, μπορεί να ξεφτιλιστείς. Είχαμε έναν σεβασμό ή έναν φόβο, αν θέλετε. Ξέραμε πως έπρεπε να εμφανιστούμε καλύτεροι. Χθες κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί, βγάλαμε ενέργεια και καλύπταμε ο ένας τον άλλο, δεν επιτρέψαμε στους Σέλτικς να εκτελέσουν πολλά ελεύθερα τρίποντα.

Θα πρέπει να είμαστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση γενικά, δεν πρέπει να εμφανίζουμε τέτοιο πρόσωπο μόνο όταν αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα. Η προσπάθεια πρέπει να είναι εκεί κάθε βραδιά. Νιώθω ότι μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα ήρθε πιο κοντά. Η χημεία μας είναι καλύτερη, πιστεύουμε ο ένας τον άλλο και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό.

Πρέπει να παίξουμε άμυνα για να κερδίσουμε σε υψηλό επίπεδο. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να σταματήσουμε αντιπάλους με την άμυνά μας. Είχαμε κερδίσει τους Νετς του Ντουράντ και του Ίρβινγκ δεχόμενοι 83 πόντους. Αυτή τη στιγμή η άμυνά μας δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά μπορεί να γίνει καλύτερη. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορεί να βελτιωθεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό