18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αντβέρπ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς των play off του Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Αντβέρπ στο παιχνίδι του Βελγίου και πλέον θα ψάξει την ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, στην OPAP Arena, η οποία αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ΑΕΚ – Αντβέρπ ξεκίνησε μάλιστα ήδη, όπως ανακοίνωσε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, με τους οπαδούς της Ένωσης να έχουν λίγες ημέρες στη διάθεσή τους για να εξασφαλίσουν ένα “μαγικό χαρτάκι” για το ματς της OPAP Arena.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς των Play Off του UEFA Champions League με αντίπαλο την Royal Antwerp στην AEK ARENA (Τετάρτη 30 Αυγούστου, ώρα 22.00).

Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν έως και αύριο Πέμπτη 24/8 και ώρα 10 π.μ. οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 2, 6, 46, 47, 48, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα αγοράς της θέσης τους για τα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν 2023-24.

Από αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η ελεύθερη πώληση εισιτηρίων, έως εξαντλήσεώς τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό