21.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ανταλλάσσουν συμβόλαια Άρης και Πάπε Σέικ Ντιόπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διευθέτηση τυπικών λεπτομερειών απομένει για την επικύρωση της συμφωνίας του Άρη με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και πλέον βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεών τους οι οποίες αφορούν λεπτομέρειες και διαδικαστικά ζητήματα. Εφόσον καταλήξουν και σε αυτά, αυτομάτως θα επισημοποιήσουν τη συμφωνία τους η οποία προβλέπει την υπογραφή τριετές συμβολαίου συνεργασίας. Κι έτσι ο Άρης θα προσθέσει στο ενεργητικό του έναν ποδοσφαιριστή τον οποίον ήθελε απελπισμένα από τον περασμένο Γενάρη, όταν για πρώτη φορά αποπειράθηκε να τον αποκτήσει, αλλά εκείνη την εποχή οι συνθήκες δεν ήταν ώριμες.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος μέσος δεν επιθυμούσε την επέκταση της δέσμευσής του με τη Λιόν και κατ’ επέκταση, δεν ήθελε τη διατήρηση οποιοδήποτε δικαιώματος για τη γαλλική ομάδα γι’ αυτό απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη. Το μόνο που επιθυμούσε ήταν να τελειώσει το συμβόλαιό του ούτως ώστε να διαπραγματευτεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta, το όνομα του Πάπε Σέικ Ντιόπ δεν διαγράφηκε ποτέ από τη μεταγραφική λίστα του Άρη, ίσα-ίσα αποδεικνύεται ότι οι «κίτρινοι» διατήρησαν επαφή με τους εκπροσώπους του καθώς επίσης και ότι δεν απέσυραν το ενδιαφέρον τους. Οι ευνοϊκές συνθήκες επιβεβαιώθηκαν μέσα από το ταξίδι του στην Αθήνα, δηλαδή, για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη ούτως ώστε να είναι «παρών» και στην αυριανή (17/6) πρώτη προπόνηση της ομάδας. Κι αυτό θα είχε γίνει αν δεν προέκυπτε το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Θόδωρου Καρυπίδη το οποίο παρέτεινε τις εξελίξεις κατά 24 ώρες.

Πλέον οι δύο πλευρές διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες κι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, το αργότερο αύριο αναμένεται να έχει «τελειώσει» η συμφωνία με την υπογραφή των συμβολαίων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό