17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ανταλλάσσουν μηνύματα θαυμασμού και αγάπης στα social media

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συνεργασία τους ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Η Χάρις Αλεξίου και ο Χρήστος Μάστορας ξαναπαρουσίασαν στο ελληνικό κοινό το κομμάτι “Ως την άκρη του ουρανού σου” είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορίας, ανανεωμένο μέσα από τη φρέσκια ενορχηστρωτική ματιά του Ισίδωρου Κιλούδη (IssyBeats) και του Ερμή Γεραγίδη (Ermis).

Οι δυο τους φαίνεται πως απολαμβάνουν πολύ αυτή τη συνύπαρξη και αυτό το έδειξαν και μέσα από μια ιδιαίτερη συνομιλία που είχαν στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μια ανάρτηση όπου έγραψε:

«Η Χάρις Αλεξίου είναι η σπουδαιότερη γυναικεία φωνή της Ελλάδας. Τόσο σπουδαία που ξεχνάς ότι είναι και καταπληκτική τραγουδοποιός και άψογη ηθοποιός. Λες, δέν μπορει! Δεν μπορεί και να τραγουδάει άριστα και να γράφει απίστευτα και να παίζει υπέροχα (όπως απέδειξε και στο Μaestro) και να έχει και χιούμορ και να έχει και άποψη και ηγετικές ικανότητες, όπως απέδειξε στην «Ερατώ».

Λες δεν μπορεί ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω να σκέφτηκε εμένα για να μοιραστεί αυτό το τραγούδι της… Κάποιο Λόττο έχεις κερδίσει μεγάλε λες! (Τζόκερ για τους νεότερους)

Την ευχαριστώ και θα την ευγνωμονώ για πάντα… κι όπως λένε και τα λόγια της

«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ, απ’ όλους στη ζωή μου,
τα μαγικά ταξίδια μουτα έκανες κι εσύ.
Όταν η νύχτα μ’ έστελνε στα στέκια της ερήμου
γιασένα ήταν πάντα απλό να ψάξεις να με βρεις.»

Αυτό είναι το Χάρισμα της Χαρούλας να σου φωτίζει με τα τραγούδια τους στίχους και τη φωνή της ακόμα και το πιο μοναχικό μονοπάτι… Σαν την αδελφή ψυχή που είχες κι έχασες ή ψάχνεις ακόμα να βρεις…».

Εκείνη, μάλιστα, λίγο αργότερα του απάντησε κάτω από το post με πολύ τρυφερά λόγια:

«Χρήστο μου, σε ακούω καιρό τώρα να τραγουδάς και νιώθω πως ανήκεις στην “οικογένεια”. Μπαλάντες, ροκ, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, τα λες με απίστευτη δεξιοτεχνία και φαίνεται πως τραγουδάει κι η ψυχή σου μαζί. Είσαι αυτό που λέμε “γερός Μάστορας” του τραγουδιού. Μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά η συνεργασία μας και κατέχεις άξια αυτή την ακριβή θέση στον χώρο μας. Και κάτι ακόμα, είσαι και πολύ όμορφος ρε συ!!!».

Ο όμορφος αυτός δημόσιος διάλογος του έκλεισε με τη δική του απάντηση που ήταν η εξής:

«Κάποιος με τρολάρει. Πάω να κουλουριαστώ στο κρεββάτι από ευτυχία μετά από αυτό το μήνυμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό