18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Αντί να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες, ας στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για τα ευάλωτα νοικοκυριά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή την αιχμή του πρωθυπουργού για τον ίδιο στη Βουλή

Απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την αιχμή του δεύτερου για το πρόσωπό του στη Βουλή και την «Ώρα του Πρωθυπουργού». «Οι άστεγοι, τα άτομα με αναπηρία, οι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, η κοινωνία των πολιτών. Αυτές είναι οι συλλογικότητες τις οποίες υπερασπίζομαι και λυπάμαι, πραγματικά, για την ειρωνική αντιμετώπισή τους από τον πρωθυπουργό στη Βουλή», ανέφερε ο κ. Δούκας.

Στην ίδια δήλωση σημειώνει: «Όσον αφορά τα κλειστά ακίνητα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να γνωρίζει την προσπάθεια που κάνω, τις σχετικές συζητήσεις που είχα με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Ζαχαράκη, αλλά και τη δημόσια τοποθέτησή μου στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Αντί, λοιπόν, να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες τον καλώ να στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών».

Η αιχμή Μητσοτάκη για τον Χάρη Δούκα

Ο πρωθυπουργός είπε στην ομιλία του στη Βουλή ότι συμφωνεί με την απόδοση των κλειστών ακινήτων που ανήκουν σε δήμους και απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη είπε: «ας διαθέσει όμως ο δήμαρχος της Αθήνας που εσείς στηρίξατε, σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό