16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αντί Κορυδαλλού, το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού πήρε ο Γιάννης Λαγός

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του καταδικασμένου ευρωβουλευτή να μεταχθεί στις φυλακές της Αττικής

Το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού πήρε ο Γιάννης Λαγός ο οποίος έφτασε το μεσημέρι συνοδεία αστυνομικής δύναμης στο Εφετείο προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Το αίτημα του ευρωβουλευτή και καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ώστε να διευκολύνεται να ασκεί τα καθήκοντα του στην Ευρωβουλή δεν έγινε δεκτό. Έτσι, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ο ευρωβουλευτής ξεκίνησε το ταξίδι του για τις φυλακές Δομοκού όπου κρατούνται και άλλοι καταδικασμένοι για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο ευρωβουλευτής έφτασε στο Εφετείο στις 4 το απόγευμα απευθείας από το αεροδρόμιο όπου τον ανέμεναν οι συνήγοροι του Κώστας Πλεύρης και Γιάννης Ζωγράφος.

Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε στο αίτημα του Γιάννη Λαγού ότι δεν είναι αρμόδιος να αποφασίσει για το αιτήματα του να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς η απόφαση ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής. «Γιαννάρα γερά» φώναξαν δυο, τρεις φίλοι του Γιάννη Λαγού που βρέθηκαν έξω από το Εφετείο. Την ίδια ώρα δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι φώναξαν: «ο Παύλος ζει τσακiστε τους ναζί»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό