18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αντίστροφη μέτρηση για την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης , δηλώνει πως το εμβληματικό γήπεδο του ΟΑΚΑ μετά τις, επισκευές είναι πανέτοιμο προς χρήση. Το ΟΑΚΑ, είναι διαθέσιμο ξανά για χρήση αγώνων αλλά και εκδηλώσεων. Το «εθνικό» μας γήπεδο μετά από τις απαιτούμενες εργασίες, αλλά και την ολοκλήρωση της σχετικής έκθεσης από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, είναι έτοιμο για αγώνες και τους… Coldplay.

To πρόβλημα που είχε προκύψει στο στέγαστρο Καλατράβα, και καθιστούσε αδύνατο την χρήση του γηπέδου, διευθετήθηκε και σύμφωνα με την τρίτη έκθεση, την τεχνική έκθεση των εμπειρογνωμόνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μόλις απομακρυνθούν τα πολυκαρβονικά φύλλα τα οποία έπεφταν μέχρι πρότινος, θα είναι απολύτως λειτουργικό.

eurokinissi

Οπότε αναμένουμε ξανά την χρήση του γηπέδου κατά πάσα πιθανότητα, τέλη Απριλίου, με αρχές Μαΐου. Όπως αναφέρεται και στην σχετική έκθεση, αναμένεται να τοποθετηθεί ένα σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης το οποίο θα είναι εικοσιτετράωρο, και θα καταγράφει ζωντανά όλα τα δεδομένα, για το πως λειτουργεί η συγκεκριμένη κατασκευή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση: «Από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως προτεραιότητα την ασφάλεια στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά την τελευταία παράδοση της τελευταίας μελέτης εμπειρογνωμοσύνης από το Τεχνικό Επιμελητήριο, τον Γιώργο Στασινό και το ΤΑΙΠΕΔ, τον κ. Σταμπουλίδη, να ανοίξουμε και πάλι το εμβληματικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, καθώς είμαστε σε διαδικασία ολοκλήρωσης αφαίρεσης των πολυκαρβονικών, κάτι που μας δίνει πλέον τη δυνατότητα τον Απρίλιο να τον παραδώσουμε στον αθλητισμό, στους φιλάθλους, στον κόσμο του αθλητισμού της χώρας μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό